Szerintetek az olcsóbb termékek (élelmiszerek, tisztítószerek stb. ) tényleg minden esetben minőségileg rosszabbak, mint a drágábbak?
Nem az ár, hanem az ár/érték arány és az összetétel a mérvadó (legalábbis nekem) ebből a szempontból.
Dolgoztam gyárba, ahol sokszor ugyanaz az összetétel ment más néven ,egy boltokban olcsóbban kapható terméknél is. Ugyanakkor ez nem mindenre igaz. Magam részéről, amiből lehet, helyi és magyar terméket veszek.Ez is kicsit drágább sokszor, de a helyi termékeken, közvetlen a termelőtől (nem a helypénzes, nagybanis piacokra gondolok)történő beszerzéssel ez kompenzálható. Minőségben pedig nem az adalékanyagok a mérvadók.
Vagy másik példa, a vitaminok.Szintetikus előállítású, de magas dózisút használok, ami elég 2 hónapig, míg vannak a piacon amik tizedét sem tartalmazza összetételben és hatóanyagban, igaz fele annyiba kerül 1 havi adag, a pezsgőtabletta, meg tizedébe, a nem szintetikus előállítású, de ugyanúgy tizedét sem tartalmazó háromszoros áron érhető el havi adagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!