Létezik valós otthoni munka, amibe nem kell befizetni egy forintot sem?
Figyelt kérdés
Azért érdeklödnék, mert sajnos nincs munkám és terhes vagyok. Mivel így nem vesznek fel sehova így valami otthoni lehetőséget keresek, mert a párom fizetése épphogy elég lesz arra hogy 3an megéljünk belöle és jó lenne vvalami jövedelem kiegészítés.2013. jan. 21. 13:10
11/12 TappancsMancs válasza:
A kezdő youtube-os vidóhoz volt egy hsz: "Ha így gépelnék, akk MSN-en már egy partnerem sem lenne." Erről azt fontos tudni hogy azért lassú az a kezdő lecó ott a videón mert nem nézi a billentyűt. Ha nézi az átlag ember akkor annál tényleg gyorsabban tud gépelni de! Csak fejből amit mondana! Ha hallana egy tárgyalást pl akkor azt nem tudná követni. Vagy ha nézne egy szöveget papír dokumentumból és ide oda kéne nézegetnie akkor is lassú lenne. Na meg napi több óra gépelés után aki nézi annak fárasztóbb. :)
12/12 anonim válasza:
Huh... Most jót röhögtemXD
Tényleg ennyire nehéz lenne? Én 1 hónapja néztem utoljára rá a billentyűzetemre. Bár az is igaz, hogy 3 éves koromban kaptam az első gépemxDDD
Szerintem a kockák ebben profi szinten lehetnekxD
(és igen ezeket a sorokat is kb. hiba nélkül gépeltem le, anélkül, hogy bármit is néznék a billentyűzetenxD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!