Miért van olyan kevés vodafoneos? Én pl feltöltősként, minden feltöltés után 1 hónapig beszélek totál ingyen és kapok 1gb netet is. Ja és ingyen kaptam a sim-et 300Ft-tal.
Én ugyan T előfizetéses vagyok, de havi 3200 FT-ért KORLÁTLAN internetet kapok és 100% lebeszélhetőséget MINDEN hálózatba és 30 ft körüli percdíjat.
Voltam a vodánál is, de az ugyan ilyen árú díjcsomagban nem volt korlátlan net, csak 500 mb (amit ha túllépsz brutál számlázás van) és csak voda irányba lehetett lebeszélni a havidíjat, ami röhej, mert már a számból sem lehet tudni, hogy ki melyik szolgáltatónál van... Telenor dettó.
T-s vagyok, havi 1620 forintért 3 ismerősömet ingyen hívom 100 órán át. Amúgy meg 15 forint egy perc T-s hívás/sms és 25 a nem T-s. /csak a nem T-s hívás nincs benne a havidíjban./
Hogy miért használom?
Mert
-A legtöbb ismerősöm T-s
-Mert 3 haverommal szarrá telefonálom magam, konkrétan az előző hónapban 25 ezer forintnyit telefonáltam ingyen. (És nem kellett 7 ezer forinttal feltölteni a kártyámat.)
(((Egyetemista díjcsomag.))))
Egyszóval: Mert nekem így sokkal olcsóbb, mintha Vodafone-os lennék.
Pont ezt mondom, hogy a T az egyetlen szolgáltató, akinél lebeszélhető más hálózatba is a havidíj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!