Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy család nagyon nagy...

Ha egy család nagyon nagy bajban van, hova tudnak fordulni segítségért?

Figyelt kérdés
Anyagi gondok,több kiskorú gyermek is van.

2013. jan. 15. 11:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"Ès mi a garancia arra hogy segít az rtl?"

SEMMI. De minden követ meg kell mozgatni - én legalábbis így gondolom.

Talán ma túl érzékeny vagyok. Talán bennem van a hiba. De a harmadik oldalon járunk, kaptál már sok véleményt, sok tanácsot, de mégsem azt mondod, hogy rendben, köszi, ezt fogom tenni, vagy azt fogom tenni, megmondom a családnak, hanem azt, hogy azok úgysem segítenek, inkább ne, mert kiveszik a gyereket a családból, mi van, ha az sem segít, mi rá a garancia stb.

2013. jan. 15. 13:11
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Már leírtam a családnak az ötleteket,majd meglátjuk mi lesz.Nem te vagy a túl érzékeny kedves válaszadó,hanem én vagyok a túl negatív.
2013. jan. 15. 13:34
 33/36 anonim ***** válasza:
Meglátod, minden kialakul majd.
2013. jan. 15. 13:40
 34/36 jackson666 ***** válasza:
mai világba ezt nemkell szégyelni sajnos ilyen a rendszer sokan vannak igy az országba szemét világ van csak a pénzeseknek áll a világ....
2013. jan. 15. 14:21
 35/36 anonim ***** válasza:
Mikor még gyerek voltam nekünk a családsegítő nagyon sokat segített. Több évig ingyen kapott ebédet a család, mellé konzerveket, cukrot, lisztet, játékokat.
2013. jan. 15. 17:35
 36/36 anonim válasza:

Budapest XIII.ker. Önkormányzata Prevenciós Központ - "Híd" Családsegítő Központ -

Jelenleg a Tüzér u. 56-58-ban van jelenleg (volt kék színű Berzeviczy Gizella Általános Iskola hlyett).

A héten voltam ott, és nagyon-nagyon pozitívan csalódtam. Nagyon kedvesek voltak a telefonban is, a bejárati és az emeleti recepción is. És ami még nagyobb meglepetés volt, hogy nem is kellett várni pár percnél többet, előzetesen fogadtak, legalább 10 percet foglalkoztak velem, és kaptam időpontot pár nappal későbbre. A legeslegjobb ügyfélbarát hely, ahol valaha is jártam! Gratulálok és ajánlom mindenkinek.

2013. júl. 6. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!