Egy forint hány jen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 09:34
1/8 anonim válasza:
nem akarok hazudni de mintha vhol azt olvastam vna h közel van a 300fthoz .
2/8 anonim válasza:
Egy japán Yen felfelé kerekítve 2 forint (1,91), tehát egy magyar forint 0,49 japán yen.
Forrás: eco.hu
3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. aug. 29. 13:29
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
már csak azt nem értem hogy lehet 5500 jen 11 ezer forint mikor 2 forint 1 jen xD nah mind1
2009. aug. 29. 14:31
6/8 A kérdező kommentje:
de hülye vagyok xD nah mind1 most már értem
2009. aug. 29. 14:32
7/8 anonim válasza:
Bocsi, nem azért mondom de nagyon nagy hülyeség ilyet kérdezni, ilyen oldalon ez egy percenként változó dolog, nem lenne nagyobb megterhalés számodra az hogy megnézed az aktuális deviza árfolyamokat, mint hogy bepötyögsz egy értelmetlen kérdést!
8/8 A kérdező kommentje:
hát kérdeztek már nálam nagyobb hülyeségeket is.amugy meg azért van ez az oldal... na mindegy
2009. szept. 7. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!