Németországból várok csomagot, a DHL szállítja. Ha beérkezik Magyarországra, a Magyar Posta vagy a DHL kézbesíti majd ki?
Úgy hallottam, hogy ilyen esetekben már nem a DHL-től, hanem a Magyar Postától kapom majd meg. Ez igaz?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a választ!
Ennek nem annyira örülök, mert általában sosem vagyunk itthon délelőtt, munkahelyre pedig nem tudjuk kérni, és már sok panaszt hallottam a DHL-ről ilyen esetekben.
Amúgy egy fórumon olvastam, hogy egy többen is a Magyar Postától kapták meg, Bár nem friss a bejegyzés, 2 éves. :/
Karácsony előtt küldtünk csomagot a családnak, nekik a Magyar Posta kézbesítette. Nem voltak ők sem otthon, kaptak értesítőt, és érte tudtak menni átvenni.
Mi meg figyeltük a neten a szám alapján, hogy hol jár, és órára pontos volt a kiírás amikor átvették.
Nem tudom mitől függ, mikor ki viszi ki.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma kaptam meg a csomagot, a Magyar Posta postás bácsija hozta nekem. :)
Németországban a DHL látja el a postai szolgáltatást is, tulajdonképpen egy cég. De Magyarországon ugyebár nem. Tehát, ha a feladó a csomagot Expressz szolgáltatással adta fel, akkor az a magyar DHL Expressz hálózatába fog bekerülni. Ha nem Expressz-ként adták fel, akkor simán a posta viszi ki.
Ha a címzett tudja a fuvarlevélszámot, akkor nagyon egyszerű eldönteni, hogy mi a helyzet. A DHL-es csomagok fuvarlevélszámai 10 számjegyből állnak. Ha ennél több, akkor az posta lesz.
Ennyi :)
Hozzánk a DHL hozta ki
(legalább egy hétig tartott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!