180ezerből 2 felnőtt meg tud élni Pesten?
Figyelt kérdés
Albérlet kb 100e rezsivel,mindennel együtt, bérlet kettőnknek 20e, telefon 2*1500 (sok emberrel ingyen tudunk beszélni, szüleinkkel főleg webcamerán keresztül fogunk beszélni), internet kb 5000Ft, és akkor maradt 52 ezer. Ez elég kettőnknek (spórolósan) kajára, tisztítószerekre?2013. jan. 10. 08:05
1/12 anonim 

válasza:

52.000.- nem spórolósan is elég két embernek. Csak nem készételeket kell venni, nem étterembe járni és nem a legdrágább kajákat megvenni. Gyerekes családok ettől kevesebből is meg tudnak élni.
2/12 anonim 

válasza:

Hát, nem tudom, hogy ennél kevesebből hogy tudnak megélni gyerekes családok.... valszeg baromi szűkösen, vagy inkább sehogy, pláne albérletben.
Kérdező, igen, ketten el lehet lenni belőle spórolósan.
3/12 anonim 

válasza:

hát biztos mer azé nem kapok segélyt mert húszon valahány ezer jut egy emberre a családban és a kormány szerint az elég;)
4/12 anonim 

válasza:

Hát ezzel valami nem stimmel.. Minden szociális támogatásnál az egy főre eső keresethatár 30 fölött kezdődik.
5/12 anonim 

válasza:

2/3. Ez a pénz az albérlet és rezsi kifizetése után marad meg! Két gyerekkel sem költünk kajára többet 30.000.- nél, és eszünk rendes kaját.
7/12 anonim 

válasza:

Én is költök rendesen, nem a legdrágább kaját veszem, nyilván, nem is az ultagázosat, de 100 alatt sosem jövök ki. 3 gyerek, két felnőtt, és én, meg a kislányom alig eszünk valamit. (nem azért, mert nem jut, hanem mert nem vagyunk nagyevők)
8/12 anonim 

válasza:

A bérlet kettőtöknek nem 20eFt hanem 21eFt (10500 darabja), netre meg menjetek át a digihez, ott a net 2700t/hó.
Amúgy ki kell jönnötök.
9/12 anonim 

válasza:

Igen, ki lehet jönni. Bár, én azt mondom, ez is még elég szűkös. Mert az étel minimum 20 ezer/hónap. A maradék 12-ből mondjuk 3 ezer a háztartás és a tisztálkodás, és a 9-ből meg a váratlan kiadásokat lehet fedezni, de akkor nem vettetek ruhát, se gyógyszert, nem szórakoztatok.
10/12 anonim 

válasza:

Mi is albiban vagyunk, 3-asban a gyerekünkkel. Kb. ennyi pénzünk van nekünk is egy hónapra, és minden szép jó lenne, ha nem lenne egyéb kiadás is. :) Valami elromlik, a gyerek kinövi, évszakváltás, betegség, gyógyszerek... Sajnos nem csak eszünk egy nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!