Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkakeresés? Merre próbálkozz...

Munkakeresés? Merre próbálkozzak? Fontos nagyon!

Figyelt kérdés

Sajnos úgy adódott az életemben hogy a szakmát félbe kell hagynom (szakács) És csak szeptemberben tudom folytatni estin. Sürgősen munkát kell találnom, merre próbálkozzak? Érettségim megvan és Informatikai tapasztalatom is sok van. 22 éves vagyok. Ti merre próbálkoznátok? Önéletrajzomat mi alapján írjam meg, interneten nézelődtem erről és ezernyi fajta van. :(

Előre is köszönöm aki értelmes és segítőkész választ ad!!

2013. jan. 9. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Önéletrajzot én ez alapján írnám:

[link]

Utána pedig nézelődnék az interneten munkák után kutatva, és amik egy kicsit is szóba jöhetnek, oda elküldeném e-mailben önéletrajzzal együtt a jelentkezést, és reménykednék, hogy válaszolnak.

2013. jan. 10. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Három nagy mobilszolgáltató van, a Vodafone boltjaiban van pl. informatikai tanácsadás, notebookok, mobilok, tabletek beállítasai stb. Profi sarokban informatikusok dolgoznak. Sőt, a telefonos ügyfélszolgálatnál is van ilyen. Érdeklődj utána.
2013. jan. 10. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagy internetes hirportálok érdekelnek?
2013. jan. 10. 01:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igen érdekelne.
2013. jan. 11. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Indexet próbáld meg.
2013. jan. 12. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!