Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rossmann vagy DM? Melyik az...

Rossmann vagy DM? Melyik az olcsóbb? Hol érdemesebb vásárolni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 10:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Hajdúböszörményben inkább a Rossmann-ban érdemes, mert ott sokkal hangulatosabb minden, de nemtudom hogy te hol laksz, szóval nem tudok tanácsot adni:)
2009. aug. 27. 11:13
 2/11 anonim válasza:
96%
Veszprémben kb egy áron vannak, de a Dm kiszolgálásával elégedettebb vagyok, kedvesebbek az eladók. Pl ha óvszert veszel a dm-be automatikusan berakják neked zacsiba, a rossmannba meg vegyél 10ft-ért..
2009. aug. 27. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
DM sokkal jobb.
2009. aug. 27. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

a dm-ben az eladók nagyon segítőkészek, kedvesek, és elég nagy a választék

a rossmann-ban több akció van, és jó minőségűek a sajátmárkás termékeik is

2009. aug. 27. 11:38
 5/11 anonim válasza:
100%
a rossmann olcsóbb, de szerintem mindkettő jó termékeket kínál! Én a rossmannt jobban kedvelem (nem túl vastag a pénztárcám)
2009. aug. 27. 12:12
 6/11 anonim válasza:
100%
én mind a kettőt szeretem, a dm- azért részesül nálam előnyben mert nagyon jó a saját márkájuk (denk mit ).
2009. aug. 27. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az Alverde termékekért (natúrkozmetikumok) mindig a DM-be megyek, a Wellness&Beauty márkájú kedvenc habfürdőmért a Rossmann-ba, a mindkettőben kapható termékekért meg oda, amelyik épp aznap jobban útba esik. Eddig nem vettem észre olyan mértékű árkülönbözetet, ami miatt érdemes lenne kalkulálgatni. Esetleg érdemes megnézni, hogy éppen mit akcióznak. Nemrég pl. a Rossmannban árultak három doboz tampont egy doboz áráért.
2009. aug. 27. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

dm-et jobban szeretem, jobb a kiszolgálás, kedvesebbek az eladók, jobbak a termékek meg pl. itt nincsenek "idegesítő" biztonsági őrök :@

meg a rossmannban azt nem bírom pl. hogy kirakják a tester parfümöket, de azért ne használd (kérd az eladótól), mert már volt olyan aki eltörte (akkor fizettessék ki vele, kész.)

2009. aug. 27. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kedvelem mind a két üzletet. Egy dunántúli megyeszékhelyen élek, Rossmannból és DM-ből is több van a városban, kipróbáltam az összeset. Lehet, hogy nekem szerencsém van, de mindegyik üzletben nagyon kedves eladók-pénztárosok vannak - nekem ez is fontos az árak mellett. Egyébként árakban szerintem olyan nagyon nagy különbség nincs a két üzletlánc között, ráadásul mindkettőben lehet matricákat vagy hűségpontokat gyűjteni - én meg is teszem, így van, hogy 15% kedvezményt is kapok a vásárlásból, ami egy 4 fős héztartás 1 havi WC papír-sampon-tusfürdő-tisztítószer-stb készleténél már elég jelentős összeg. Mindig abba az üzletbe megyek, ahol éppen összejött a kedvezményem, elég sokat tudok spórolni vele.
2009. aug. 27. 16:32
 10/11 anonim válasza:

Én Budapesten lakom, és bár van pár olyan termék amiért a Rossmann-ba szoktam menni (a csak náluk kapható smink cuccuk pl. sokkal olcsóbbak, mint a dm-ben a hasonlók) de a DM-et jobban szeretem. Valamennyivel olcsóbb is, de a fő ok, hogy a Rossmannban gyakran jártam már úgy, hogy meg akartam venni valamit, amire az volt kiírva, hogy akciós, és a kasszánál közölték, hogy nem az(ráadásul így drágább volt, mintha átmentem volna a DM-be). DM-ben ilyet nem tapasztaltam még soha. Sosem értem miért írják ki hogy akciós ha már rég nem az, és nem pár forinttal volt drágább mint ami ki volt írva, hanem jópárszáz forinttal...

Plusz a Rossmannban veszel egy csomó dolgot, aztán vidd el ahogy tudod, vagy vegyél zacsit. DM-ben legalább egyértelmű, hogy ha valamit veszel, akkor azt el is kell vinned valamiben. Szóval szerintem összességében a DM jobb.

2009. szept. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!