Az ELMŰ kiküldte előre a villanyszámlát 3 hónapra de hol van a -10%?
Hogy merészeli az ELMŰ kiküldeni már most a 2013-as márciusi villanyszámlát, úgy, hogy nem 10% mínusz hanem 10% plusz?!
Arra hivatkoznak hogy egy borítékban költséghatékonyabb kiküldeni több számlát. Ehhez képest az ostoba hírlevelüket mindig kiküldik. Miért nem márciusban küldik ki a az elmúlt 3 havi számlákat? Hol van a 10% mínusz?
Ok, mindegy hogy most kiküldi a márciusit, mert csak akkor kell fizetni, és ha elköltözöm? Akkor meg majd jön a behajtó? Arra nem képesek ezek a szerencsétlenek, hogy a számítógépes rendszerükkel a 3 hete befizetett éves különbözeti díjat feldolgozzák! Küldik a teljesen felesleges felszólítást, ami plusz költség, ráadásul nyilván nem a szerencsétlen alkalmazott fizeti a postázási és egyéb költséget, hanem a kedves lakosság.
Pofátlan energiaárak, pofátlan vezetők, alkalmatlan alkalmazottak és megszívatott lakosság. Miért nem küldik rendesen a számlát és a végén 10%-ot levonnak?
A 10% mínusz az most 10 % plusz. Köszönöm ELMŰ!
Sajnos levonják számláról. Nekem majdnem 1000Ft az a 10%. Az évi 12000Ft. Már korábban be kellett volna az energiaárakba avatkozni. Azon csúszik el minden, az áruszállítástól, az élelmiszeráraktól a villanyon át a fűtésig.
Tökéletesen ki van találva pár embernek ez a világ. Adok hitelt, beszedek év végén 30% kamattal 130%-ot, majd a pénzjegynyomdáimban nyomtatom az így keletkezett +30%-nyi pénzt. Az árakat meg a bekebelezett energiapiaccal mesterségesen inflálom. Tökéletes világ. Bár én lennék ilyen okos.
Olvastam.
Remélem meg lesz a személyi és anyagi következménye, és aki ilyen országos szinten, sunyi módon kiküldette azt a nem kevés papírt + nyomdafestéket + hangulatot keltett azzal, hogy az eddigi (túlárazott) "normál" díjakon szedte be a havi villanydíjakat az páros lábbal lesz lapátra téve és megfizetteti az ELMŰ vele az okozott anyagi és erkölcsi kárt. Mert hogy ne a lakosság fizesse, mint mindent. Ne egy bal*asz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!