Neobux.com, valaki vélemény?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 15:13
1/3 anonim válasza:
Kb. fél éve használom. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele összességében, persze van rossz is, pl. néha nem tölt be az oldal, vagy nincsenek mini jobok napokig, és olyankor alig jön be pénz, de általában szépen lehet vele keresni, szerintem akinek van elég türelme hozzá, annak jó kis kereseti lehetőség.
2/3 anonim válasza:
Az hatalmas előny ha meg tudod csinálni a mini job-okat. én sajna nem értem őket :/
3/3 anonim válasza:
Jó stratégia, és sok bérelt és direkt referral a kulcsa. Persze az elején, jó ha nyer az ember az adprizen és meg-meg tud csinálni 1-2 minijobot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!