Szerintetek mennyi zsebpénzt kaphat egy 12 éves kislány?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 17:34
11/21 anonim válasza:
én 10 éves korom óta kapok zsebpénzt, első 2 évben heti 350Ft-t, utána 400at és most pár hónapja átálltunk a havi 2000re. Sztem lehet kezdeni heti 300 forinttal, aztán már úgyis lehet látni, hogy mire/mennyit költ. 15f
12/21 anonim válasza:
kiegészítés: anyagi helyzettől is függ, mi nem állunk rosszul anyagilag
13/21 MacsekCicus válasza:
én 13 éves lány vagyok és nem kapok zsebpénzt. ha valamit nagyon szeretnék akkor kérek a szüleimtől pénzt és adnak.
14/21 anonim válasza:
nálunk úgy van, hogy attól függ, hogy hányadikos 5.-ben 500 ft kapott 6.-ban 600 és így tovább és amikor elmegy mondjuk a barátnőjével fagyizni meg ilyenek akkor adok neki pénzt
15/21 anonim válasza:
12 éves vagyok, és én hetente, 2 hetente kapok 500-650 forintot, amire szeretném (az ésszerűség határain belül xD),arra költhetem :p
16/21 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok, havonta 500 Ft-ot kapok.
17/21 anonim válasza:
Én ha kérek hétköznap akkor kapok 500ft-ot büféte, kb. Ez az 500 egy napig elég... Meg amúgy hónaponta 4000Ft-ot kapok, de amúgy általában hogyha nagyon szeretnék valamit akkor úgyis megkapom... De ne értsétek félre...nem vagyok elkényeztetve, csak így beszéltük meg otthon, mert hogyha elmegyek barátnöimmel plázába, akkor az összegyűjtött pénzemből vásárolok!:)
19/21 anonim válasza:
Én havi 2000-t aputól és 2000-t anyutól kapok, elváltak és így egyeztek meg zsebpénz téren. Ha egyszerre költöm el akkor így jártam, az adott hónapba nem kapok egy forintot se. Suliban nem kell nagyon költenem, mert anyu figyel arra hogy legyen a hűtőben szendvicsnek való, illetve mindig van szörp amit lehet vinni innivalónak. Minden pénteken megyünk nagy bevásárlásra, akkor ált. kapok 1 terméket, chipset vagy csokit vagy amit épp választok. Bőven kijövök a pénzemből és nekem ez így jó, van úgy hogy marad is 1000-1500am abból telefont szoktam tölteni! Ezt arra kapom ha épp bulizni megyek vagy moziba vagy meki akármi, akkor ebből kell megoldjam. Szüleim nagyon támogatják hogy egy gyerek sportoljon, legalább heti 2x. Társastáncot választottam, (először az unszolásuk miatt, de aztán megszerettem) az havi 8ezer, azt apum fizeti de így nem ad anyunak gyerektartást. Szerintem egy szavam nem lehet :) 16L
20/21 anonim válasza:
Én már egészen kicsi korom óta kapok zsebpénzt, de eleinte megmondták hogy mit vehetek meg mit nem. Álltalában a nagymamámtól kaptam/kapok, amikor találkozunk 500-700 Ft-ot. A suliba a büfébe meg amikor elfogy a pénzem, kapok amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!