Milyen pénztárgépet vehetek, ami meg fog felelni a NAV internetes rendszeréhez?
Figyelt kérdés
A hírek szerint 2013 Júniustól(?) minden pénztárgépnek az interneten keresztül a NAVhoz kell csatlakoznia..bla,bla,bla.
Mivel kötelező én szeretnék is venni ilyen pénztárgépet,de sehol sem találtam olyan gépet neten ahova odairták volna hogy ez a gép alkalmas erre,és a NAV elfogadja azt a fajta gépet.Még a NAV oldalán sem talátam specifikációkat,vagy konkrét tipusokat.
2012. dec. 29. 17:43
1/3 A kérdező kommentje:
A mostani pénztárgépem haldoklik,ugyis nemsokára vennem kell egy ujat,de akkor már olyat vennék ami tutira jó lesz erre a NAVos dologhoz.
Nem akarok kétszer pénztárgépet venni
2012. dec. 29. 17:45
2/3 anonim válasza:
Egy 100 oldalas tervezet van, hogy miknek kell megfelelnie a pénztárgépnek. Most azon megy a vita, hogy ebből min változtassanak. Nem is fogsz találni ilyen gépet, ugyanis most ilyen még nem létezik Magyarországon.
3/3 anonim válasza:
Tv be ez téma volt 1 betelefonálós műsorba.
Nem érint, de kiakadtam azon amit hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!