Vaterán rendeltem valamit, előre kell utalnom a pénzt, honnan tudom, hogy mi az eladó bankszámlaszáma?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy táskát vateráról, a szállítási és fizetési módnál ottvolt, hogy Standard postai csomag előre utalás után. Hol találom meg az eladó számlaszámát??2012. dec. 24. 18:28
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor irsz az eladonak, hogy te nyerted meg az arut, legyen szives megirni hogy pontosan milyen osszeget, milyen nevre es szamlaszamra utalj. Bar sokszor az elado jelentkezik elobb
3/4 anonim válasza:
mikor megveszed a terméket fogsz kapni egy autómatikus e-mailt az eladótól a te beregisztrált e-mail címedre, abban benne lesz minden részlet.
4/4 anonim válasza:
Utolsónak:nem minden esetben van automatikus email,csak ha beállítja az eladó és még akkor sem biztos,hogy a számlaszámát feltünteti benne,én sem teszem.
Kérdező:írja az eladó email címére,hogy kéred a számla számot amire utalhatod az összeget,utalásnál a közleményben tüntesd fel a Vaterás felhasználónevedet is,hogy be tudjon azonosítani olyan eladó is akinek több terméke van fent a Vaterán/TeszVeszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!