Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán rendeltem valamit,...

Vaterán rendeltem valamit, előre kell utalnom a pénzt, honnan tudom, hogy mi az eladó bankszámlaszáma?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy táskát vateráról, a szállítási és fizetési módnál ottvolt, hogy Standard postai csomag előre utalás után. Hol találom meg az eladó számlaszámát??

2012. dec. 24. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az eladótól!
2012. dec. 24. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor irsz az eladonak, hogy te nyerted meg az arut, legyen szives megirni hogy pontosan milyen osszeget, milyen nevre es szamlaszamra utalj. Bar sokszor az elado jelentkezik elobb
2012. dec. 24. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
mikor megveszed a terméket fogsz kapni egy autómatikus e-mailt az eladótól a te beregisztrált e-mail címedre, abban benne lesz minden részlet.
2012. dec. 25. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsónak:nem minden esetben van automatikus email,csak ha beállítja az eladó és még akkor sem biztos,hogy a számlaszámát feltünteti benne,én sem teszem.

Kérdező:írja az eladó email címére,hogy kéred a számla számot amire utalhatod az összeget,utalásnál a közleményben tüntesd fel a Vaterás felhasználónevedet is,hogy be tudjon azonosítani olyan eladó is akinek több terméke van fent a Vaterán/TeszVeszen.

2013. jan. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!