Mit reagálna az áramszolgáltató és a jelenlegi rendszer, amiben most élünk, arra, ha egy 30kw-os generátort, meghajtanák egy 3kw-os motorral?
Én úgy gondolom, ha valaki legálisan tart otthon aggregátort, mondjuk benzineset, akkor az 2kw lopás az áramszolgáltatónak.
Az első bukta...
De benzinnel megy...
Szóval megvan a válasz erre is!
De ha én állítom elő az elektromos áramot otthon a pincében, ahhoz lenne valakinek köze???
Ha jön az áramszolgáltató és bejönne a lakásba, hogy megnézze miről világítanak a lámpák, ha már ki van kötve az áram, akkor én ahogy van, hazaküldhetem??? :)
Mert nem vagyok velük szerződésben, mert lemondtam, majd odajön és kérdőre von? Nincs semmi köze hozzá! Megmondom generátor van a lakásban! ;) És? Köze hozzá?!?!?! Mit tud csinálni? Kihívja a rendőröket, mert van otthon 4db aggregátorom? :D Árammal meghajtva? Olyan árammal, amit magának termel... Tehát ingyen jutok hozzá!!!
INNENTŐL, NINCS SEMMI KÖZE HOZZÁ AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓNAK!!!
Magam állítom elő az egészet!
Ilyenkor, valahogy az érdek harcol...
Abban meg nem vagyok jó... Szóval szeretném megkérdezni, hogy van-e erre valami "fegyverük"?
Megköszönném az ötleteket! :)
Magasról leszarják, ha olyan hülye vagy hogy az olcsó elektromos áram helyett drága benzint használsz.
Fizikatanárodnak add át üdvözlletem, közben beszéld meg vele hogyan lehet 30 kW generátort 3 kW motorral hajtani.
Az a baj, hogy valamelyik anyaszomorító áramszolgáltató feltalált valami "energiamegmaradás törvénye"-t, emiatt a világmegváltó ötleted bukásra van ítéltetve. Megnézném, hogy egy 3kW-os motor hogyan hajt meg egy 30kW-os generátort...
Amúgy lehet aggregátort használni, nem tiltja semmi, viszont a benzin/gázolaj sokkal drágább lesz, mint amennyi a villanyszámla lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!