Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Webshopból megéri műszaki...

Webshopból megéri műszaki cikket rendelni?

Figyelt kérdés
ha igen, mennyivel olcsóbb az ár általában?
2012. dec. 20. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem éri meg, mert nem lehet kipróbálni, meggyőződni az állapotáról. Kisebb öngyilkossággal ér fel például mobiltelefont venni posta/futár útján.
2012. dec. 20. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, megéri. A webáruház megbízható, garanciát vállal.
2012. dec. 20. 19:55
 3/5 anonim válasza:

ugyanolyan mint az áruház, sőt.cseregarancia is van, ha hibás visszaküldöd és kicserélik,sok esetben olcsóbb is.én nem láttam oylat hogy valaki a teszkóba" elkezdi a tvjét kiprobálni, max olyat hogy elromlik és visszaviszi..

vagy hogy érted, hogy megkapod az árut, és ne mveszi vissza a webshop vagymi?:D

sokkal olcsóbb.. legalább számitógép alkatrészek biztosan(ipon wox multimediatower stb)

mobilokat a szolgáltatók oldalán netes rendelésnél alapból 10% engedménnyel vannak...

többibe nem vagyok jártas (háztartásiba) megnézed mennyi a boltba,és mennyi x webshopba. a tortura, ha elromlik, ugyanaz. ugyanugy elviszik, megjavitják,visszaküldik ennyi

2012. dec. 20. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi években szinte csak webshopban vettem műszaki cikket, mert sokkal olcsóbbak, mint az áruházak.
2012. dec. 20. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, simán lehet rendelni, és igen: megéri. Olcsóbb, és ugyanazt kapod, mint a boltban. Aki szerint nem éri meg, mert "Ki tudja mit kapsz?", attól kérdezném, hogy melyik boltban bontanak fel neked például egy tévét vagy akár egy botmixert (de bármit...), hogy kipróbáld, mielőtt megveszed? Gyakorlatilag mindenhol bontatlan csomagolású dobozt veszel, akár webshopban, akár személyesen valahol (kivéve ha eleve olyan értékcsökkentett terméket veszel, ami ki van bontva).
2012. dec. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!