Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdeklődenék hogy ha külföldrő...

Érdeklődenék hogy ha külföldről pénzt utalnak nekem mennyi idő?

Figyelt kérdés
Internet bankon keresztül utalnak nekem Írországból és mind két fél Budapest bankos.
2012. dec. 17. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivan? Van az illetőnek egy magyar banknál, belföldön vezetett bankszámlája, és arról utal neked, interneten, úgy, hogy ő éppenséggel Írországban van, de a bankszámlának semmi köze Írországhoz?

Hát akkor 4 óra.

Vagy én értem félre?

2012. dec. 17. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, ez nem külföldi átutalás ha mindkét fél Budapest Bank-os, ez egy sima belföldi átutalás, teljesen mindegy, hogy az netbankba honnan lép be.
2012. dec. 17. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze a 4 óra alatt baki nyitvatartási időt értek. Bár lehet, hogy bankon belül átmegy azonnal is. De ha most elindítják, legkésőbb holnap délig.

HA: úgy van, ahogy értelmeztük az írásodat.

2012. dec. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!