Érdeklődenék hogy ha külföldről pénzt utalnak nekem mennyi idő?
Figyelt kérdés
Internet bankon keresztül utalnak nekem Írországból és mind két fél Budapest bankos.2012. dec. 17. 22:05
1/3 anonim válasza:
Mivan? Van az illetőnek egy magyar banknál, belföldön vezetett bankszámlája, és arról utal neked, interneten, úgy, hogy ő éppenséggel Írországban van, de a bankszámlának semmi köze Írországhoz?
Hát akkor 4 óra.
Vagy én értem félre?
2/3 anonim válasza:
Így van, ez nem külföldi átutalás ha mindkét fél Budapest Bank-os, ez egy sima belföldi átutalás, teljesen mindegy, hogy az netbankba honnan lép be.
3/3 anonim válasza:
Persze a 4 óra alatt baki nyitvatartási időt értek. Bár lehet, hogy bankon belül átmegy azonnal is. De ha most elindítják, legkésőbb holnap délig.
HA: úgy van, ahogy értelmeztük az írásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!