Jó fogáson árult kabátra elutaltam a pénzt, de a kabát elfelejtett megérkezni. Az eladó nem elérhető egy hete. Mit tehetek? Karácsonyra se pénz se kabát.
11-esnek írom.
Igen, de a vatera az teljesen más.
Ott ellenőrzik az embert telefonszám és bankszámlaszám alapján, tehát utólag mindenképpen megkereshető, és a visszajelzések hivatottak garantálni az eladó megbízhatóságát. Ráadásul fizetős, ezért sokkal kulturáltabb is. Ez a vatera, ezért sokkal kevesebb a csaló.
DE! Az ilyen oldalakon, mint az apród, jófogás stb., ahova akár regisztráció és mindenféle ellenőrzés nélkül mindenki ingyen feltölthet, mit akar, nem lehet megakadályozni a csalók, hamis áruk feltöltéseit, ezért itt hemzsegnek a csalók, ezért nem szabad előre utalni, főleg nem sok pénzt, mert jó eséllyel megtalálhatatlan az eladó. Sajnos a mai világban nem szabad bízni senkiben. Maximum személyes átvétellel szabad vásárolni. Egyébként, ha gyakran látogatnád az oldalt, mint én, tudnád, hogy szinte minden napra jut egy ilyen kérdés, mivel egy gyanútlan vásárolt megint átejtett egy ilyen csaló eladó. És a rendőrségre is napjában több ilyen bejelentés érkezik, úgyhogy az elé balga tanács lenne, hogy nyugodtan utalgasson előre.
Maximum a vaterán, de a jófogáson vagy az apródon semmiképpen sem!!!!
Hát engem a Vaterán vertek át ma, méghozzá személyesen vettem át az árut. Nem is ezzel volt a baj.
Egy műszaki terméket vettem, amit 3 hónap garanciával hirdettek, újként és még nyugtát is kaptam róla.
Ma délelőtt vettem át. Hazavittem, kipróbáltam volna, de semmit nem csinál. Pár órával az átvétel után kerestem az eladót és közöltem vele, hogy nem jó a termék, szeretnék élni a garanciával.
Erre ő: ez volt az utolsó darab nem tudja kicserélni, pénzt meg vissza nem tud adni. Azóta nem is válaszol.
Igaz én csak 3000 Ft-ot dobtam ki így az ablakon és én is túl vagyok már közel 100 probléma mentes adás-vételen, de most megfogadom, hogy többet a netről így nem veszek semmit.
Ez volt a tanulópénz. Ha meg vásárolni akarok, akkor elmegyek egy rendes üzletbe, még ha drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!