Lenne értelme, meg idő elkezdeni egy személy, és vagyonőr tanfolyamot iskola, diákmunka meg aktív sport melett?
Persze!
Én olyanra jártam, ami csak szombaton és vasárnap volt megtartva, mert én, a munka mellett jártam be oda. Igaz, vasárnap, alig voltak bent. Ilyen, hétvégi tanfolyam az egész. Pénzt kell rá áldozni.
Magolás, magolás, magolás és szinte, semmi másból nem áll.
A kérdésed olyan, hogy ha, a B kategóriájú jogsit is, meg tudnád szerezni, akkor, ez még, könnyebb annál, csak találj munkát!
Milyen beosztásra gondoltál?
Diákmunka mellett?
Nálunk, csak szombaton és vasárnap délelőtti órákban volt tanfolyam megtartva. Vizsga helyszíne, viszont Ferencvárosban volt (valami központi helység az).
A munkához nem tudom, mennyire van köze.
Ha olyant néztél, amihez kell, akkor előbb elvégzed a tanfolyamot. Tanfolyam mellett még munka - ez jó kérdés.
Az, hogy hogyan osztod be az idődet, azt csak te tudod.
Náluk az a lényeg, hogy megjelenjél és tudjad az anyagot. A többit meg lesz@rják.
Hogy meg-e éri már azt nem tudom .
Mivel jövőre nem okj-s bizonyítványt fognak adni , hanem csak egy sima bizonyítványt és így nem emeli a minimálbéredet . Viszont 320 óra lesz a tanfolyamok óraszáma és úgy lesz mint az iskolában . Tehát , ha elérted egy x óra hiányzást akkor megbuktál és nem mehetsz vizsgára . Meg jövőre 2 vagy 3 x annyiba fog kerülni .
Esetleg , ha idén el tudsz csípni egy gyorstalpalót akkor megérné , ha még idén vizsgázol .
De egyébként igen valahol csak hétvégére keresnek biztonsági őröket . Meg mostanában elég sok párnapos beugró munka van és azokat elég jól megfizetik .
Például szilveszterre megyek dolgozni 3 napra fizetik az útiköltséget és egy napra fizetnek 20 ezer forintot .
Amúgy nincsen már vagyonőri tanfolyam mivel modul rendszer van . Ami 3 modulból áll ( vagyonőr , testőr és biztonsági őrből ) . Tehát most nem csak vagyonőr lehetsz , hanem testőr is .
Egyébként és mókus vagyok . Akkor az én tanácsom nem is jó csak az embereké ? :D
# 6:
le vagyok maradva. Már bevezették a modulrendszert? Nálunk csak riogattak vele, hogy ez lesz, igaz én, 2008-ban induló, gyorstalpalóira jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!