Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hajléktalannak Pesten alkalmi...

Hajléktalannak Pesten alkalmi munka és szállás?

Figyelt kérdés
19 évesen, hamarosan muszáj leszek elhagyni az otthonom mert a szüleim azzal nyaggatnak nincs munkám.. Mennék dolgozni de apám azt akarja ott legyek ahol ő, én viszont azt a munkát nem vállalnám szívesen! Valahogy a lábamra állok és majd megleszek valahol, vigyázni meg tudok magamra. 10 osztályom van csak így nem tudom hol dolgozhatnék azt sem hogy mit csináljak magammal! A sulit otthagytam tavaly és azóta van ez így hogy én semmit nem csinálok, mennyek dolgozni hiába szeretnék esti suliba járni. Arra is gondoltam már hogy Ukrajnába disszidálok.

2012. dec. 13. 17:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

18:18 Legyél akkor k__va az a világ minden pontján el tud helyezkedni, még diploma sem kell hozzá csak útlevél..

Ezt csak azért "szívem" mert én is tudok bunkó lenni

2012. dec. 13. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem is való neked a tanulás... Nem is baj ha nem oktatnak ki minden hülyét.
2012. dec. 13. 19:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Milyen igaz kedves 19:00! Túl sok esze lehet így is gondolom! Kb. mint egy marék lepkének, vagy inkább mint egy halnak.. (A halak úgy 3 másodpercenként elfelejt mindent.)
2012. dec. 13. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:

A 18 éves kis csajszi elfelejti hogy a diplomához nem adnak észt! ;)

Kérdező! Helyezkedj el apukád mellett, iratkozz be egy OKJ tanfolyamra, az elsőt az állam állja neked! :) Utána keress a szakmádnak megfelelő munkát és minden OK lesz. De a semminél jobb, apukád munkája is. Azt meg ne hagyd hogy a szüleid megmondják mit tanulj. A TE szíved joga eldönteni mi akarsz lenni! :)

Sok szerencsét!

2012. dec. 13. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:

"A TE szíved joga eldönteni mi akarsz lenni!"

De azért természetes magatartás egy szülőtől, hogyha pl. olyanra adná a gyerek a fejét, amiből nem lehet megélni (férfi esetében családot fenntartani) akkor lebeszélje.

Kérdező:

A nagyapám (aki egyébként tudott és szeretett is parancsolni) azt mondta, hogy azért kell tanulni, hogy ne más keze-lába legyél. Minél kevesebb a tudásod, minél kevésbé értesz ahhoz amit csinálsz, annál többen parancsolhatnak neked.

Hosszútávon egyébként nehéz családtaggal dolgozni, de célszerű lenne félretenned azt hogy nem szeretnél. Legalább addig amíg szerzel egy normális szakmát amivel el is tudsz helyezkedni.

A szüleiddel élsz, a költségeid minimálisak - ha bárhova máshova költöznél, akkor meg kellene keresni az albérletre, a kajára és mindenre a pénzt. Ahhoz kell a teljes munkaidős állás, sőt 10 osztállyal inkább a 2-3 műszakos gyári/gyártósori dolgokra van lehetőséged - de oda is komoly túljelentkezések vannak, így ki tudja mikor tudsz bekerülni.

2012. dec. 13. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát ez kész, ilyen ember nincs :D :D

Mindig kíváncsi voltam, hogy gyártják a csöveseket :P

Arany bogaram! Neked nem Ukrajnába kéne disszidálni, hanem Fekete Afrikába.

Ott a te szinteden vannak, és még fűteni se kell.

2012. dec. 14. 09:30
 17/17 anonim válasza:
Sikerült azóta Ukrajnába disszidálnod? Vagy inkább lettél hajléktalan?
2016. jún. 17. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!