Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hatalmas tartozása van a...

Hatalmas tartozása van a páromnak a Vodafonenál, akik átadták a tartozást egy behajtó céghez. A páromnak semmi nincs a nevén, se lakás, se ház, se autó, de még egy TV sem. Mit tudnak tenni?

Figyelt kérdés
Nagy tartozása van a páromnak a Vodafonennál. A cég átadta a tartozást egy behajtó cégnek, akik 10.-én küldtek egy fenyegető levelet, hogyha 3 napon belül nem fizet akkor "sajnos meg kell látogatnunk". Szeretnénk részletfizetést kérni, de erre semmilyen infót nem adtak. Ha tegyük fel kijönnek mit tudnak tenni? Nincs semmi a nevén. Tényleg semmi. E miatt mehet az adósok börtönébe? Nagyon félek.

2012. dec. 11. 16:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de még jó,hogy nem nektek áll feljebb, mert nem fizettek telefonszámlát...azért ez durva. Hogy írták volna le? Nem hívna meg drága hölgyem/uram minket egy teára? Nem akarunk alkalmatlankodni, igazán.... egyébként a részléetfizetésre a behjajtó előtt kellett volna gondolni, ilyenkor már a behajtó cég az illetékes,nem a voda. Adósok börtönébe nem fog menni. A jövedelméből vagy segélyéből fogják tiltani -jogosan- a tartozásnak max 33%-át. De mivel gondolom ilyenje sincs,akkor visznek egy tv-t pl. Az mindegy,hogy a párod nevén van e,közös a háztartás ahol éltek.
2012. dec. 13. 15:36
 12/22 anonim ***** válasza:
nem csak cigányok élnek segélyből csak jelzem. a párod pedig lehetne annyira okos,hogy odafigyel ilyesmire,hiszen ha az ő nevén van a telefon legyen az bárkié is akkor az első felszólítástól kezdve a vh-ig minden levelet ő kapott meg.. tiltani fogják a párod jövedelmét. ennyi.
2012. dec. 13. 20:19
 13/22 ßđkan ***** válasza:
Ez a cigányozás kimaradhatott volna nem csak ők élnek segélyből és köztük is van aki dolgozik!!
2012. dec. 13. 22:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Amikor ti cigányoztok az rendben van.. Na mindegy, a kérdésre a válaszokat köszönöm, megkaptam, elolvastam, értelmeztem.
2012. dec. 14. 05:03
 15/22 anonim ***** válasza:
"Amikor ti cigányoztok, az rendben van" Na most egyfelől engem sosem hallhattál, vagy olvashattál cigányozni, mert nem szokásom. Természetesen csak a magam nevében szólhatok, de szerintem a többiek sem lesznek más véleményen. Tehát ez a visszavágás ismét értelmetlen volt. Senki részéről nincs rendben, ha cigányozik, senki részéről nincs rendben, ha származás alapján méri az ember értékét. Már ne haragudj, hogy ilyen sarkos példát hozok, de számomra egy tisztességes cigány inkább ember, mint az a fehér, aki százezres telefonszámlát halmoz fel, mert azzal nem foglalkozik, hogy ha igénybe vesz egy szolgáltatást, azt ki is szokás fizetni.
2012. dec. 14. 11:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Gratulálok az alpári stílusodhoz és a mérhetetlen ostobaságodhoz is.

"Most pedig zárjuk le, ez az én kérdésem volt, és ha akarom lezárhatom a témát! Én most lezárom, és a továbbiakban nem szeretnék válaszokat kapni. Bár mindegy, mert már nem fogom olvasni." Gyakran fordul elő veled, hogy segget csinálsz a szádból, vagy csak a telefonszámla ki nem fizetésében van gyakorlatod?

2012. dec. 14. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem mellékesen a tisztességes embereket pártolom. Akkor is, ha az éppen cigány. És megvetem a tetű embereket, akkor is, ha nem cigány, de pl. százezres tartozást halmoz fel, majd itt pattog, ahelyett, hogy lapítana és megköszönné, hogy szóba álltak vele.
2012. dec. 14. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Látod kis pajtás, még a moderátorok szemét is csípte a stílusod. De persze mindenki nyilván hülye és szemét, csak te vagy normális... ezért van százezres számlatartozásod és ezért sikerült belopnod magad sok ember szívébe...
2012. dec. 14. 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Na ez se volt itt sokáig :))
2012. dec. 15. 09:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért 100 ezer Ft tartozás nem a világ vége. Van, akinek 100 milliós tartozása van. A részletfizetést neked kell kérned. Ha esélyt látnak a követelés megtérülésére, és látják az együttműködést, meg fogják adni, mert nekik is érdekük. Viszont ha önálló bírósági végrehajtási szakaszba kerül az ügy, hip-hopp milliós tartozás lehet a 100 ezresből. Olyan intézmény pedig, hogy adósok börtöne, Magyarországon nem létezik. Mióta halmozódik a tartozás?
2012. dec. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!