Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok hogy tanultok...

Ti elmondanátok hogy tanultok (esti képzésen) állásinterjún?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy munka, amire írtam önéletrajzot de nem írtam bele hogy még tanulok esti képzéses szakmát (egy héten 2 alkalom). És majd ha behívnak akkor elmondjam e hogy még tanulok vagy inkább ne mondjam? Amúgy május-június-ban végzek.

Mert voltam már állásinterjún és szerintem e miatt nem vettek fel.

És mielőtt mondaná valaki hogy menjek diákmunkára már megpróbáltam és azt mondták hogy esti képzéseseket nem vesznek fel csak nappalisokat.

2012. dec. 11. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen végzettséged van most, mit tanulsz és hová jelentkezel.

Ha előny az adott helyen, akkor mondd el. Ha inkább hátrány, akkor ne.

2012. dec. 11. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkaidővel ütközne (akár csak fél-egy órával a végén), akkor meg kell említeni, amúgy nem fontos.
2012. dec. 11. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ütközhet a munkaidővel, akkor jobb ha elmondod, ha nem, akkor nincs jelentősége. Én is HR-es vagyok, emiatt még senkit nem részesítettem hátrányba. Ha tényleg jó munkaerőnek láttam, akkor ezt a kis rugalmasságot mi is megtettük az irányába.
2012. dec. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!