Ti elmondanátok hogy tanultok (esti képzésen) állásinterjún?
Figyelt kérdés
Szóval adott egy munka, amire írtam önéletrajzot de nem írtam bele hogy még tanulok esti képzéses szakmát (egy héten 2 alkalom). És majd ha behívnak akkor elmondjam e hogy még tanulok vagy inkább ne mondjam? Amúgy május-június-ban végzek.
Mert voltam már állásinterjún és szerintem e miatt nem vettek fel.
És mielőtt mondaná valaki hogy menjek diákmunkára már megpróbáltam és azt mondták hogy esti képzéseseket nem vesznek fel csak nappalisokat.
2012. dec. 11. 12:24
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen végzettséged van most, mit tanulsz és hová jelentkezel.
Ha előny az adott helyen, akkor mondd el. Ha inkább hátrány, akkor ne.
2/3 anonim válasza:
Ha a munkaidővel ütközne (akár csak fél-egy órával a végén), akkor meg kell említeni, amúgy nem fontos.
3/3 anonim válasza:
Ha ütközhet a munkaidővel, akkor jobb ha elmondod, ha nem, akkor nincs jelentősége. Én is HR-es vagyok, emiatt még senkit nem részesítettem hátrányba. Ha tényleg jó munkaerőnek láttam, akkor ezt a kis rugalmasságot mi is megtettük az irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!