Mennyibe kerülne újra csináltatni őket?
Tegnap este valószínűleg elhagytam az összes "iratomat".Talán egyik ismerősömnél van,de ő még nem szólt,hogy megtalálta volna.A kabátzsebemből eshetett ki.
Diákigazolvány,személyi,taj kártya,társadalombiztosítási igazolvány,lakcímkártya volt benne meg bérlet,körülbelül ennyi.
Mennyibe kerülne ezeket újra csináltatni ha ne adj Isten nem kerülne elő? ://
15/L
Szia!
Hát 10 felett.
Viszont még ne ijedj meg. Az is lehet, hogy visszaküldik postán, ha elhagytad.
Viszont bérlet az kéne,mert városon belül muszáj mennem és gyalog nagyon sok idő lenne,meg sötétbe nem épp ajánlatos.
Ha viszont veszek bérletet,a diákigazolvány számomat nem tudom ráírni,azért meg megbüntetnének. ://
Még nem szóltam anyunak,ha holnapig nem kerül elő akkor szólok.
De eléggé furdal a lelkiismeret,hogy miért nem figyeltem rá jobban meg hogyan eshetett ki a zsebemből. :/
Ne bántson, ez előfordul. A legfigyelmesebb emberrel is.
Akár el is lophatták. Ember legyen a talpán, aki egy profi zsebtolvajt lebuktat.
Nem voltam sok ember társaságában,és nem állt mellettem senki.Ismerősömnél eshetett ki,vagyis nagyon remélem,hogy ott lesz és megtalálják.
Talán még kiránthattam mikor vettem ki valamit a zsebemből.
De kabátzsebbe volt. :/
Megtalálta ismerősöm,náluk eshetett ki a zsebemből! Nincs para! :))
Köszönöm a válaszokat! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!