Komolyan ma megéri kocsmát üzemeltetni? Akinek van vagy tudja hogy megy ez kérem írjon.
Figyelt kérdés
unokatesóm akar belevágni miskolcon egy közepes méretű igényes kocsmába/bárba, a havi bérleti díj jobb helyen 300-400ezer és még ott van az áram,víz,gáz,fizetések,piák,könyvelő stb.!Ezek befizetése után van annyi profit h megérje csinálni??és kb mennyi a profit?? vagy 300-400ezer van??2012. dec. 7. 23:23
1/2 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, de tény hogy a nem divat-helyeknek a bevétele kb ötödére esett vissza. Teljesen kultúrált, Budapest belvárosában levő borozó 3-400k-s forgalma, ma 60-70k. Megváltoztak az ivási szokások. Pár évre érdemes csak gondolkozni, egyfajta rablógazdálkodó üzletág lett. Ha 5 éven belül nincs teljes megtérülés, bele se érdemes kezdeni. Ami felkapott lesz, nagyon megy, a többi éppencsak túlél. Ami ma felkapott, holnap csak túlélő. Nagyon nehéz benne számítani.
2/2 anonim válasza:
Ha most kezdenétek üzleti tapasztalat nélkül, és a környéken még némi konkurencia is van, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!