Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi időn belül veszik le a...

Mennyi időn belül veszik le a tiltást a fizetésemről?

Figyelt kérdés
Tartozásom végrehajtóhoz került. Értesítettek, hogy a fizetésemre ráterhelik. Mielőtt még az első részlet levonásra kerülne, kifizetem az összeget. A kifizetés után mennyi idő múlva szüntetik meg az eljárást?
2012. dec. 3. 05:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Azonnal. De számits végrehajtási költségre is
2012. dec. 3. 05:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Napi kamat is van rajta meg nem tudom mi még, mert beszéltem a végrehajtósokkal, aztán 3 nap múlva ismét és akkor az összeg már 50 ezer forinttal emelkedett. Ez lenne akkor a végrehajtási költség plusz a kamat?
2012. dec. 3. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég magas a költsége, igen. Minél előbb fizeted ki, annál jobb.
2012. dec. 3. 05:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2012. dec. 3. 05:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha kifizetted, akkor azonnal, ahogy megérkezik a pénz (költségekkel, kamatokkal együtt).

Ebben benne van a végrehajtó díja, költségátalánya, készkiadásai, az eljárási díjak, amik a kérelmezőnél merültek fel (valószínűleg már korábbi eljárásból adódó is van benne, pl. fizetési meghagyás illetéke...), és a késedelmi kamatok, amik a tőketartozásra rakódnak rá.

Ha fizettél, mindenképp azonnal vedd fel a végrehajtóval a kapcsolatot!

2012. dec. 3. 06:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikeresen megtörtént a befizetés!
2012. dec. 3. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!