Ha bármit dolgozhatnál, mi lenne az? Kreatívkodás? Könyvírás?
Fűnyírás, kertészkedés festés.
Sofőr vagy tolmács.
Szeretek autót vezetni, utazni, kirándulni illetve szeretek kertészkedni és kreatívkodni, hogy szebb legyen a világ.
Egy idealista világjobbító:)
A könyvírás nem olyan dolog, amiből meg lehet élni. A legtöbben "rendes" munka mellett írnak könyvet: én is.
Szeretném-e csinálni napi 8 órában? Nem tudom, mert nem vagyok biztos benne, hogy menne.
Első: mit kreatívkodsz?
Második: milyen könyvet írsz?
Én még keresem magam, bizonytalan vagyok.
Ti hogy találtatok rá, mit szeretnétek csinálni?
Nem szépirodalmi regényt, hanem "hogyan-fogyjunk-le", "hogyan-legyünk-boldogok" típusú könyvet írtam/írok, angol nyelven (+ self-published).
Vannak regény ötleteim is, idővel talán azokat is, de az nehezebb, másrészt kisebb az esély, hogy megvegyék.
Én sokmindennel próbálkoztam előtte, kicsi szívfájdalmam, hogy a zenéhez abszolút nulla érzékem van, holott hallgatni nagyon szeretem.
fuh, nagyon szuper vagy!!!! és mindezt angolul??
És azt mondod nem nagy az érdeklődés? Ez komoly?
Az lehet a baj, h sok e-book van már, és szinte minden digitális, az olvasás meg nem megy:((
Angolul, de hozzátenném, hogy angolt egyetemi szinten tanultam és fordítóként keresem a kenyerem.
Nem azt mondtam, hogy nincs igény regényekre, hanem hogy oda nehezebb betörni, mert rengeteg van.
Jelenleg szakmát tanulok, mert valahogy meg kell oldanom a pocsék anyagi helyzetet, amibe családostul keveredtem. Ha lenne olyan hátterem, hogy BÁRMIT csinálhassak...?
Írnék... szóbűvöletben élek óvodás korom óta, örülnék neki, ha a kreativitásom és a lelkesedésem rááldozható idővel párosulna. :)
Kipróbálnám magam az ékszerkészítésben, ha lenne rá időm és pénzem, hogy fémművességet tanuljak.
Filmet rendeznék! Így vizuálissá teljesíthetném ki az írás történetmesélés részét. :D
Érdekelne a kertrendezés, a lakberendezés is, már csak azért is, hogy tudjam, mit alkotnék egy teljesen fehér terepen.
Játéktervezés - kalandjátékok, akciójátékok... Szeretek játszani, és néha az asztalba fejelek, ha valami kínosan nem kerek. Meg akarnám mutatni, hogy kell ezt csinálni szerintem. xD
... Ez persze mind olyan dolog, ami vagy bejön, vagy nem, és ha az ember nem fut be, akkor jó eséllyel bukik, és rövid úton az utcára kerül. Szóval, marad a szakma, amiből meggazdagodni szintén nem fogok - de életben maradok vele, talán...
Első vagyok.
A kreatívkodás a lakásra és a kertészkedésre vonatkozik, meg amiket leírtam.
Ja és írtam verseket: magyarul és angolul is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!