Aki Erzsébet utalványt kap, hogy számolja ki, hogy pontosan kijöjjön összegbe amit vásárol?
fogsz egy számológépet és amit veszel azoknak összeadod az árát és kombinálsz az árukkal amit venni akarsz
de ha mondjuk 10-20 Ft-vel kevesebb akkor simán otthagynom nekik az utalványt
másik megoldás bankkártyád csak van ?
ha kicsit több az azzal fizeted ki
Nem szoktam fillérre kiszámolni, mert szinte mindig van olyan áru aminek nem annyi az ára amennyi ki van írva... Minden termékkel meg nem lehet odaállni a leolvasúhoz.
Ma fizettem 10233 ft-ot erzsébettel, 10e utalvány többi meg kp-ben. Ennyire nem szoktam magam kinullázni, hogy egy fillér más pénz ne legyen nálam... (A 300-as csekket meg sajnáltam odaadni mert nem ad vissza.)
"Jelen pillanatban van 10.000 ft-om utalványban és összesen 40ft készpénzem. Bankkártyám nincs. "
Ezért jobb az utalványt hó elején levásárolni, így a hó végére marad a készpénz, így nem kell aggodalmaskodni.(Meg persze tudni kell beoesztani a pénzt)
"mit vehet mit nem,ha nem akar besülni a pénztárnál"
Amúgy a legtöbb helyen le se sza.rják, hogy mit veszel belőle... Örülnek, ha mész költeni.
Amikor először kaptam, akkor féltem kicsit, mert nekünk is pont mosópot, wc papír vegyiáru ilyesmi kellett volna, és hát a tescoban oda mentem az önkiszolgáló kasszához a felügyelőt megkérdezni hogy mennyire veszik szigorúan, nézi-e a gép külön. Az volt a válasz: én nézem csak. És mosolygott.
Ott fizettem, elfogadta szó nélkül mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!