Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Romaniaban elo 18evet betoltot...

Romaniaban elo 18evet betoltott iskolasok! Ti kaptok gyermekpenzt?

Figyelt kérdés
A suli intezte a dolgokat ezzel kapcsolatba meg szeptemberbe,buletin xeroxot es egy papirt kelett vinni a banktol!De meg azota sincs semmi penz a kartyan!Mi a teendo ilyenkor?Egy ismeros iden majusba kapta meg,majdnem egy evre visszamenoleg!
2012. dec. 1. 11:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sajnalom,hogy ekkora port kavartam a kerdesemmel!

De mondjuk teny,hogy nem tudom,hogy honnan jon ez a penz.De nem ertem,hogy hogy jon tolletek.

A roman gyerek is ugyan ugy megkapja a penzt!Gondolom o nem a magyar allamtol kapja!

A magyar gyereket hogy hogy nem a roman allam tamogatja?

pl ha ide jon egy tudomis en milyen szarmazasu gyerek.olasz angol...stb... telyesen mindegy hogy milyen!

Mivel iskolazva van o is ugyanugy hozza jut ahoz a "segedhez" gyermekpenzhez! O akkor honnan kapaja?A sajat kis allama kuldi neki?Ami lehet hogy olyan szegeny,hogy pont a miatt jott el,hogy valamivel tobb lehetosege legyen akar a tanulasra?Ot nem az az allam segiti ahol eppen el es iskolaztatva van?

Nem ertem,hogy miert kapnank tolletek a penzt!

Ami 2500 ft /honap ( ha jol szamoltam, 40 LEI )ami szep lassan egy nadragra sem eleg! En augba kaptam utojara es karacsonyra ebbol szerettem volna ajandekot venni a szeretteimnek!Ami persze nem fog sikerulni!

Teny,hogy kapunk tolletek egy evbe 1x egy nagyobb osszegu tamogatast a -Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. - "Szülőföldön magyarul" nevu palyazaton keresztul!

NEVELÉSI, OKTATÁSI TÁMOGATÁS - 20.000 Ft-nak megfelelő RON összegű nevelési, oktatási támogatásban részesülhet az a tanuló és óvodás, aki romániai akkreditált alap- vagy középfokú oktatási intézménybe vagy óvodába jár, és magyar nyelven tanul.

Nem erre gondoltok,hogy ez jon tolletek?

2012. dec. 2. 09:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha viszont nem tőlünk -magyaroktól- jön az általad hiányolt pénz, akkor miért ezen az oldalon kérdezel? Itt azért nem sokan vagyunk akik ismerik a román családtámogatási rendszert!
2012. dec. 2. 12:10
 13/13 A kérdező kommentje:
mert sok romaniai magyar is megfordul ezen az oldalon :)
2012. dec. 2. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!