Mennyi idő alatt tudom magam átképezni virágkötőnek?
Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélküli vagyok. Úgy érzem lenne hozzá tehetségem. 40 évesen érdemes még újat tanulnom?2012. nov. 25. 22:32
1/2 anonim válasza:
A munkaügyi központban kell érdeklődni mert bizonyos helyzetben ingyen lehet menni okj-s képzésre.
Én 38 vagyok, munkanélküli egy sikeresen elvégzett ügyintéző titkárival a hátam mögött. Nem kellek senkinek gyakorlat nélkül és a korom miatt már öregnek számítok mindenhol. Röhejes. Azt hiszem tanulni sose késő de valahogy a tapasztalataim azt mutatják, hogy ebben az országban ezzel a munkáltatói hozzáállással nem érdemes pénzt kidobni semmire egy bizonyos kor után meg pláne, hacsak nem munka mellett fejleszti magát tovább az ember a saját szakmájában.
Ettől függetlenül próbáld meg, hátrányod nem lesz belőle. És addig is fizetik a minimálbért. Lehet, hogy mégis sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!