Az Átmeneti segély kérelmezéséhez az indoklás részhez mit szokás írni?
Mielőtt fikáznátok,nem vagyok cigány!
Tehát,van az önkormányzatoknál olyan lehetőség,hogy egyszeri segélyt nyújtanak (ezt egy évben kétszer lehet kérni,én még soha nem kértem és még csak most kezdtem dolgozni ami 3 hónapig tartott mert télre leállás van). Kitöltöttem a lapot az adataimnál és hogy mennyi a keresetem stb stb gyerekem nincs mert most végeztem a sulival így is alig találtam munkát(szégyen vagy nem közmunkás vagyok havi 47.000ft-t 2 szakmával a kezemben mert sehová nem kellek). Szóval van ez a kérelem és én élelmiszerre kértem támogatást viszont a kérelem rövid indoklásához fogalmam nincsen hogy mit írjak .
Szüleimmel élek viszont amikor elmúltam 18 éves azóta különálló önfenntartó emberként kezelnek az önkormányzaton tehát ezért is nyújtom be a kérelmem.
Szia!
Én biztos nem foglak fikázni!:);):D ;P
Na szóval:Írd azt a rövid indokláshoz,hogy ha rendelkezel valamilyen összeggel,akkor annak az összegnek az összegét írd a megfelelő helyre,a rövid indokláshoz pedig azt írd,hogy ennyi meg ennyi pénzt kapsz,(ha kapsz),és mire mindent kifizetel/kifizettek,(mert elmondásod szerint még a szüleiddel laksz),jóformán nem marad ételre szinte semmi!Én is ezt írtam,mert én a múlthét pénteken voltam bent a városházán az önkormányzaton,és még pénteken kikértem a papírt erről az átmeneti segélyről,és még aznap kitöltöttem,és én tegnap vittem vissza,amúgy meg nánási vagyok!:)Ja,és egyedülálló!Sok sikert hozzá egyébként!!
Remélem kapunk egy jó kis összeget!!!;) Sya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!