Mióta kell a valutaváltás után is fizetni?
Figyelt kérdés
ma váltottam be 100 eurot és felszamoltak 200 ft-ot.azt mondta a csajszi 60ezer felett már 500ft számolnak fel.3hete váltottam akkor még nem volt ilyen.tudja valaki hogy ez mi ez??
mert a neten semmit nem találtam.
2012. nov. 24. 18:56
2/6 A kérdező kommentje:
hivatalos pénzváltóban.
2012. nov. 24. 19:02
3/6 A kérdező kommentje:
még a számlán is rajta van,mint kezelési költség.
2012. nov. 24. 19:05
4/6 anonim válasza:
Szerintem átba*tak! Én ma tegnap váltottam egy nagyobb összeget, semmit sem számoltak fel! Szerintem csak az a hely ahol te váltottál, számol fel költséget. Én még ilyennel nem találkoztam, pedig hetente váltok pénzt.
5/6 anonim válasza:
a valutaváltók szabadon határozhatják meg hogy felszámítanak-e a váltáson felül külön kezelési költséget, de azt jól látható helyen ki kell írniuk, ahol az árfolyamokat is kiírják.
6/6 A kérdező kommentje:
az fasza,akkor oda se megyek többé..köszi
2012. nov. 24. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!