Mennyiből lehetne kihozni egy komolyabb maradandó élményekben gazdag bulit?
(Honnan tudtad, hogy a Budapest Banknak dolgozom? :D)
Amúgy amire akartam kicsi görbe tükörrel utalni, hogy nem tudjuk, hogy te mit szeretnél: barátaidnak szervezni egy bulit, vagy pénzszerzés céljából rendezvényt szervezni vadidegeneknek?
Ez hamvába holt ötlet szerintem:
1. Nekem a haveroktól nem lenne pofám annyi pénzt kérni, hogy nyereségem legyen belőle. Amúgy is a végén egy sóhernek fognak elkönyvelni és nem fognak menni.
2. Ha bulit akarsz idegeneknek szervezni (magyarul szórakozóhelyet nyitni), akkor ahhoz csomó engedély kell. Valamint személyzet (pultosok, Dj, biztonságiak; be kell őket jelenteni, járulékot fizetni stb), pénztárgép, standolás és társai. Arról nem is szólva, hogy a fizetőképes vendégek az igényes helyekre mennek, míg a "szerényebb" helyekre a balhézó, mindent összehányó, piát becsempésző suttyók járnak.
Arról nem is szólva, hogy ha zavarod egy másik hely köreit, akkor könnyen odaküldhetnek pár kisebbségit balhézni ill. szétverni a helyet. Jobb esetben csak védelmi pénzt kérnének.
Gratulálok, feltaláltad a házibulit...
Oda a beugró többnyire 1 üveg szesz, és/vagy valami kaja. A zenét, meg a helyet te adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!