Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiből lehetne kihozni egy...

Mennyiből lehetne kihozni egy komolyabb maradandó élményekben gazdag bulit?

Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 200.000 vagy szűk 250. 000 forint körüli értékben meglehetne valósítani egy olyan bulit, amelyből esetleg valamiféle bevétel is kóstálna? Célzok itt a következőkre: Tó közeli, ahol lehet, éjszakai táborhelyet teremteni mondjuk 50-főre? (nem valós adat)Ahol kaja van meg pia is van. Zene és a többi fantázia kérdése, mint pl.: fényeffektek, sör sátor, bográcskaja. Mixer bár. Csak éppen szegényesebb kiadásban. Olyan mintha a full HD 1080 p-t levesszük egy fokkal rosszabbra 750p-re, de még így is HD minőséget kapunk. Meglehet oldani, vagy többre lenne szűkség ennek a megvalósítására? Tapasztaltabb buli szervezők véleménye jövedelmező lenne a számomra, köszi, a ki tud válaszolni.

2012. nov. 23. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyűjts össze mindenkit egy tóparton, és valakit öljetek meg. Tuti maradandó élmény lesz, és olcsó is...
2012. nov. 23. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem teljesen tiszta, hogy mit is szeretnél.. Meghívni a haverokat egy tóhoz, enni, inni, zenét hallgatni? Vagy egy rendes bulit fellépővel/DJ-vel és belépőt szedni? Vagy hogy gondolod a bevételt?
2012. nov. 23. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Kreatív egy ötlet,de ez nem éppenséggel egy auswitz haláltábor szándékú kívégző program. De még hogyha szigorúan a kölcségvetés szempontjából tekintjük is a dolgokat..sokkal nagyobb árat kellene megfizetni érte,mint amit esetlegesen felvetettem egy bizonyos tervezett összeg gyanánt. Hiszen tedd még hozzá azt a rohadt áfát és a haszon kulcsot is kalkuláld bele. Túl sok az agresszív videójáték. De azért köszönjük EMESE!:D Valami kevésbé vérengzős,vagy gyilkolási szándékú ötlet van esetleg vagy inkább skipeljük a kérdést??
2012. nov. 23. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából a Dj már luxus lenne..de az evés,ivás,zene halgatás az stimmel.. Bár ha tudsz valami olcsó maszekos Dj-t..figyelek.:D Nem tudom a bevételt illetőleg..de jó lenne ha érkezne vissza valami anyagi összeg.
2012. nov. 23. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

(Honnan tudtad, hogy a Budapest Banknak dolgozom? :D)

Amúgy amire akartam kicsi görbe tükörrel utalni, hogy nem tudjuk, hogy te mit szeretnél: barátaidnak szervezni egy bulit, vagy pénzszerzés céljából rendezvényt szervezni vadidegeneknek?

2012. nov. 23. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez hamvába holt ötlet szerintem:

1. Nekem a haveroktól nem lenne pofám annyi pénzt kérni, hogy nyereségem legyen belőle. Amúgy is a végén egy sóhernek fognak elkönyvelni és nem fognak menni.

2. Ha bulit akarsz idegeneknek szervezni (magyarul szórakozóhelyet nyitni), akkor ahhoz csomó engedély kell. Valamint személyzet (pultosok, Dj, biztonságiak; be kell őket jelenteni, járulékot fizetni stb), pénztárgép, standolás és társai. Arról nem is szólva, hogy a fizetőképes vendégek az igényes helyekre mennek, míg a "szerényebb" helyekre a balhézó, mindent összehányó, piát becsempésző suttyók járnak.

Arról nem is szólva, hogy ha zavarod egy másik hely köreit, akkor könnyen odaküldhetnek pár kisebbségit balhézni ill. szétverni a helyet. Jobb esetben csak védelmi pénzt kérnének.

2012. nov. 24. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem, értem. :D Nos akkor úgy mondanám inkább hogy egy szabadtéri partira bulira gondoltam egy tó közeli helyen valahol Magyarországon belül. Ahol a barátaimat, illetve haverjaimat és annak baráti köreit hívnám meg, akik számomra már ismeretlenek. Tehát egy bizonyos szemszögből idegeneket és ismerősöket is szívesen összeszednék. A lényeg itt csak az lenne, hogy mimnél többen legyünk, tehát egyszóval bárki részt vehet rajta. Persze egy minimális összeg keretében, hiszen hülye lennék saját zsebből ki perkálni az egészet. Nem vagyok én Bill Gates! :D Közös költség gyanánt 2500-3000 forint/fő, és ha lennénk ötvenen az összesen 250.000 forint. De hát ezek inkább spontán megfogant gondolati ötletek. Azaz hogy mi lenne, hogy ha. :D tehát csak érdeklődés képpen tettem fel a kérdést. Nem tűnik túl megvalósítható ötletnek. Egyrészt nem sok esély van a minimum ötven főre. És gondolom, valami engedélyt is kellene szerezni, hogy tópart közelében, lehessen bulizni. Ahova kéne szerezni valami Budit, meg egyéb dolgokat pl.: hangfalakat, sörsátrat, ahol a kajákat és piákat képzeltem el a fantázia világomban. Meg valami kérót vagy olcsóbb nyaralót legdurvább esetben sátor. De ez szerintem tovább csökkentené a létszámot. A bevétel meg nem létezik, hiszen azzal hogy hozzá járulnak 2500-3000 forinttal, már nem kérhetek bevételt, szendvicsekre, piákra. Ha nem korlátlan lenne a fogyasztás. A szempontokat figyelembe véve, ez sok szempontból mindenképpen csak veszteségekkel járna. SZOVAL NEM TUDOM!! De azért köszi, a tippeket.
2012. nov. 24. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok, feltaláltad a házibulit...

Oda a beugró többnyire 1 üveg szesz, és/vagy valami kaja. A zenét, meg a helyet te adod.

2012. nov. 24. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én adhatok neked árajánlatot, de nem tudom mik az elvárásaid és persze pontosan mennyit szánsz rá. Maradandót lehet tóparton is alkotni, csak profira kell bízni.
2012. nov. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!