Kinek mennyi megtakarítása van a bankokban?
Mi közöd mások pénzügyeihez?
Megmondom, ha te is leírod a teljes vagyonodat, készpénz, ingatlanok,lekötött és hozzáférhető betétek, értékpapirok.
4-es hát sztem meg az átlagmagyar nyomorog...
Amúgy nálam pörög a pénz, nem kötöm le, csak annyi hogy nem szeretek olyan 130000-150000 alá menni... akkor már nagyon húzom a szám.
De pl. októberben közel egymillát költöttem...
Most van:
140.000 a magyar számlámon
meg vagy 150.000 a kintin
aztán hamarosan kapok 670.000-et
aztán hazamegyek megint képzem magam és visszajövök 1.200.000-es fizetésért dolgozni
meg a napokban akarok ebay áruházat nyitni meg akartam weboldalt de akik profik és tetszettek 2 hónap alatt csinálják meg és akkor kimarad a Karácsony szóval profi oldalt lehet csak jövőre amikor több tőkém lesz csináltatok mert nem szeretem magam kisemmizni és az megint ca. 600.000 lenne... ok lehet részletre, de most jó lesz egy egyszerűbb oldal, több megy a google adsensere meg anyámkínjára legalább de Karácsonyt meg akarom fogni.
meg vannak itt még a háttérben dolgok, de annyira nem részletezem, gondolom megérted.
ha a 6-osnak irtal 7-es akkor:
cool story sis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!