Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék az erotelnél dolgozn...

Szeretnék az erotelnél dolgozni, de előbb mindent szeretnék róla tudni, dolgozott már valaki náluk? Tényleg lehet vele pénzt keresni? Hogy fizetnek? és később fel lehet majd mondani a szerződést?

Figyelt kérdés

2012. nov. 22. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Én foglalkozom vele.

Lehet vele pénzt keresni, de vonalasra kérd a bekötést. Mobilra sokat levonnak.

Hirdetni magadnak kell. Lehetőleg újságban is, nem csak neten. Ez némi beruházást igényel.

A szerződést természetesen fel lehet mondani, és szüneteltetni is lehet.

2012. nov. 22. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, egy átlagos hónapban mennyit keresel vele? adózni is kell? és ha igen hogyan és menyit?
2012. nov. 22. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:

A fizetést kihagytam. Bankszámlára utalnak.

Minden úgy van, ahogy a honlapukon szerepel. Nem kamu.

2012. nov. 22. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
próbáltam regisztrálni, kaptam egy emailt, de semmi, küldtem smst is, az elsőt sikerült elküldenem a de a másodikra már azt írta hogy töltsem fel az egyenlegem mert nincs elég összeg rajta, pedig előfizetéses vagyok! most akkor mi a baj?
2012. nov. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!