Elhagyjam Magyarországot? (többi lennt)
Figyelt kérdés
arról lenne szó hogy tavaly befejeztes a sulit azóta dolgozom ,és mégse haladok előre semmit pedig próbálok, csak az dó meg az összes tö szépség megnehezíti nagyon az életem és már nagyon megunttam hogy egy ilyen orszá pazaroljam az életem ,amibe minden csak a roszra számíthatok
Ezért gondolkozom azoogy külföldre kimenni véglegesen..
2012. nov. 21. 21:38
11/12 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy jártam már egy pár országba (olyan 50-be...) és mindig, mindenhol azt hallottam, hogy SZERETIK a magyarokat, mert szorgalmasak és kedvesek. Ergo te most egy sztereotípiából alakítasz ki egy baromságot.
12/12 anonim válasza:
Igen kint tényleg szeretik a magyarokat mert aki kimegy az olyan mentalitású is,és nem csak elvan és rosszindulatú,hanem tényleg dolgozik azt megbecsülik mert látják,hogy akar,sőt van,hogy ha túlbuzgó akkor szépen leállítják,kajakra.Sőt megszólják ha túl sokat dolgozik,hallottam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!