Rózsa Noémi kérdése:
Ismeri valaki a Paypermails.com oldalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni nekem. A férjem kb. 2 éve regisztrált erre az oldalra. Ne kérdezzétek mit kell ott "dolgozni", nem tudom. Kattingatós, link kihelyezős, tényleg fogalmam sincs. A loényeg az, hogy elérte (kétszer) a minimum kifizetési összeget, s kérte, hogy fizessék ki neki. Mindenáron kiakartak belőle csikarni egy gold member tagságot (165 dollárét), hogy majd így hamarabb lesz kifizetés, de ő erre nem volt hajlandó. Azóta a férjem tragikus hirtelenséggel elhunyt. :'( Sajnos elég sok adósságot hagyva maga után. A kérdésem az lenne - természetesen annak aki ismeri az ilyen és hasonló oldalakat -, hogyan lehetne kipréselni belőlük a pénzt (számomra nem kis összegről van szó), lehet e egy ilyen külföldi oldalt esetleg perelni? Előre is köszönöm a válaszokat. Bár nem tudom kapok e egyáltalán..2012. nov. 21. 10:32
1/8 anonim válasza:
Részvétem. Az ilyen oldalak akkor sem fizetnének 165Ft-ot sem, ha fizetsz nekik 165$-t. Maximum arra jók, hogy addig sem unatkozik az ember, amíg klikkelget. Perelni? Mire?
2/8 anonim válasza:
Ez valami kamu oldal lehet, hagyd a csudába, mert csak az energiádat pazarolnád ha próbálkozol.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Közben utána néztem egy kicsit a dolognak, s igen, kamu oldal ez. Vannak olyan oldalak, amik fizetnek, de ez nem az. Viszont még azt az egyet megpróbálom, hogy "fenyegető" e-mailt küldök nekik,hogy feljelentem őket valahol. Csak kellene tudnom, hogy milyen hatósággal fenyegetőzhetek, kellene név. Az egyik amerikai oldalon olvastam, hogy ez néha beszokott jönni, persze lehet, hogy nálam nem. Már külön oldal van arra, hogy mely PTC oldalak hamisak, melyek megbízhatóak, hányszor váltottak domain nevet, meg IP címet, ilyesmi. Annyira nem értek hozzá, kb. ezt tudtam leszűrni. De azért köszi!!!!
2012. nov. 22. 11:28
4/8 anonim válasza:
Ez hihetetlen. Te magad írod, hogy kamu. Ennek ellenére továbbra is él a fejedben az ígéret földje. Nem, nincsenek klikkelgetésért fizető oldalak! Hacsak nem a Google ads rendszerére gondolsz, de ez csak nevében rokon ezekkel a kamu hülyeségekkel. Neten új/buta embereket céloznak meg. Jóistenhez mehetsz panaszra, ennyi van. Meglehet, ezt most sem hiszed, akkor meg egyszer majd beleunsz, beleuntok a "mindig újból fejjel a falnak" elvbe. Ha ennyire vonzza a párod a netes pénzkeresés, akkor tanuljon bele a tőzsde világába, abban van ráció.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves rubberjohn, nem kellene ennyire leugatni. Nem értek ezekhez a dolgokhoz. A férjem meghalt. Ezért kérdeztem mit kezdjek ezzel a paypapermails-es dologgal. Egyébként meg van olyan oldal, ahol fizetnek is és nem a google ads. Ajánlom figyelmedbe a ptc-investigation.com oldalt.
2012. dec. 4. 09:32
6/8 anonim válasza:
Jó. Nem akartalak leugatni, de előbb-utóbb illik szembe nézni a valósággal. Semmit ne kezdj, fordítsd az időd és az energiáid produktívabb tevékenységekbe. Ezt tudom tanácsolni.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2012. dec. 7. 06:31
8/8 anonim válasza:
Kedves Asszonyom ! Szomorú most az Ön sorsa. Megértem és megpróbálok csupán gondolatot ébreszteni. Amit ez a "paypermails.com "kattintós" pénzkereseti lehetőséggel kínál már csak azért sem kamu,mert nézegetem,hogy magyar "játékosok" is kapnak tőlük pénzt. Kérem,hogy a keresőbe írja be: Pay Pal Részletes információt ad a "REGISZTRÁCIÓRA" és ha azt értelem szerűen követi,akkor nagy valószínűséggel hozzájuthat a megboldogult remélt keresményéhez.Most,hogy olvassa a segítőnek mondható levelemet,akkor a levelem bal oldalára fordítja a tekintetét és ott olvashatja a "NÉPSZERŰ TÉMÁK" -ba a PayPal stb. kékkel szedett , a pirossal szegett PÉNZ előtti lehetőséget. Kérem, kattintson rá és olvassa el szintén figyelmesen. Biztos vagyok abban,hogy segítségére lesz.Szorítok Önnek a sikerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!