Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Állásra jelentkezés beadása...

Állásra jelentkezés beadása után mikor várható hogy megkeresnek, illetve mi történik akkor ha épp nem tudom felvenni?

Figyelt kérdés

Még aznap felhívhatnak, vagy másnap, vagy esetleg hetek mulva? Nem lehetek mindig telefon közelben, mi történik ha nem tudom felvenni, visszahívnak később?

Sajnos sok ilyen számot nem lehet visszahívni.

2012. nov. 20. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ők biztos nem fognak többet keresni, neked kell felhívnod az adott céget ha valamilyen oknál fogva nem tudod felvenni a telefont. Napok, de inkább hetek múlva fognak felkeresni.
2012. nov. 20. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

És ha olyan a szám amit nem tudok visszahívni mert vmi központ lehet amiről csak kifelé mennek a hívások?

Mondjuk annyira nem számít mert jelentkeztem jó sok helyre :)

2012. nov. 20. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem eddig mindig mobilról hívtak.

Én 4 hónapja keresek állást (BPen), 115 helyre jelentkeztem eddig és összesen kőkemény 6 interjúra hívtak be, ezekről a helyekről persze azóta is értesítenek... Szóval annyira nem szakadnak meg. :)

2012. nov. 20. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 2 napja keresek állást, olyan 10-re jelentkeztem eddig, és ma sztem onnan hívhattak, de nem biztos mert nem lehetett visszahívni :S
2012. nov. 20. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és én is pesten.
2012. nov. 20. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Borzasztóan nehéz elhelyezkedni. Én napról-napra jobban érzem, hogy feladom. Hiába jelentkezem bármire, egyszerűen semmi. Pedig van középfokú és felsőfokú szakmám is, mégse kellek sehova.
2012. nov. 20. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

22 vagyok, 1 és fél éve munkanélküli, pályakezdő::)

Jó ha 1 hét mire visszahívnak, az aznap/másnap ritka. Megesik, hogy már nem is emlékszel kinek adtad le, de valamikor este felhív. HJa ha rejtett a szám, ne csodálkozz az álláson majd.:)

Ha nem tudod akkor felvenni, gyorsan hívd vissza, mond el ki vagy, és miért hívtad. Nekem is volt már ilyen, semmi baj nem lett belőle.

2012. nov. 20. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Már én se tudom h kiknek adtam be :D igazából szinte mindenhova ahol úgy vmennyire is megfeleltek az elvárások. aztán legfeljebb nem fogadom el ha olyan :)
2012. nov. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!