Wáberer Hungária Biztosító Zrt. Kinek mi a véleménye róla?
Semmiképpen sem ajánlom!!!
Sajnos én náluk kötöttem meg a kötelezőmet, de soha többet!
Egyáltalán nem foglalkoznak az ügyfelekkel.
Nekem nem hiányzik az, hogy a biztosító foglalkozzon velem. Eddig ( 30 év) csak a befizetéseimmel támogattam a biztosítókat, ezért a legolcsóbbat választottam, de jól megjártam!
Aki szeret vitatkozni, bosszankodni, már semmi nem tudja felidegesíteni az kössön kötelezőt velük.
Ezek a bónusz igazolást, a fizetés határidejét mindent figyelnek és az első adandó alkalommal felmondják a szerződést. Az külön bosszantja őket, ha az ügyfélnek még igaza is van és azt tudja bizonyítani.
Még csak fél év telt el, de már kétszer felmondták a szerződést. Az elsőnél a bónusz amit megadtam nem stimmelt a központi adatbázissal, de megküldtem a CLB-s igazolást, így visszaállították a szerződést. Közben nem küldtek csekket a következő negyedévnek a helyes összegéről, így később fizettem be 35 nappal, de már 28 napra felmondták a szerződést ami természetesen a befizetés után érkezett meg. Mindenre külön költséget, díjat számolnak, így már egy negyedévvel többe kerül az "olcsó" biztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!