Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1988-1990 voltam katona Bp....

1988-1990 voltam katona Bp. Külsőváci út. MN1333/5 laktanyában. Keresek katonatársakat és képeket. Van olyan aki emlékszik erre az időkre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 10:50
 1/4 anonim válasza:

Én is ott voltam katona 1988.08.-1989.03.-ig.

Igaz,hogy emlékeim már meglehetősen homályosak erről az időszakról,mivel 3 helyen is voltam a másfél év alatt ez volt a második.

2010. márc. 11. 08:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Én a V.századnál voltam.Kozma László "százados"volt a századparancsnokunk.Még 3 hónapot Vác alsón is katonáskodtam

MN1333/5 kihelyezett századnál,de visszakerültem Bp.-re tisztes kiképzésre.Már én is rengeteget felejtettem,akik az eszembe jutnak Fehér Sándor (Törökszentmiklós),Szoboszlai Gyula (Hajdúszoboszló),Huszti Zsolt(Debrecen),Lipót István (Debrecen).Sajnos csak ennyi!Ha vannak ismerőseid vagy fényképed az iwiven megtalálsz.Engem Székely János hívnak.

2010. márc. 12. 16:18
 3/4 anonim válasza:
Én pont ebben az időszakban voltam itt katona....Igaz nem sok közöm volt hozzá mert végig a konyhán voltam szakács...Sajnálom,hogy olyan ételek kerültek az állomány elé,de alapanyag nélkül nem lehetett mást főzni...Ott mindenki vitte amit látott!!!
2012. szept. 5. 08:59
 4/4 anonim válasza:
Kozma MIHÁLY volt a neve... helyettese kint Vác-alsón Lajos Pál volt. Mindketten századosok.
2014. szept. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!