A szociális segélyben részesülőnek, a Munkaügyi Központba is be kell járnia, kötelező?
Figyelt kérdés
mert állást azt sosem tudnak ajánlani, és aki nem megy be, annak megvonhatják a szociális segélyét?2012. nov. 17. 08:53
1/6 anonim válasza:
Ez talán azért van, h nehogy lelépj külföldre dolgozni közben, a pénzt meg járatod.
2/6 anonim válasza:
"mert állást azt sosem tudnak ajánlani" - nem is az feladatuk, nem munkaközvetítő cégek. Csak regisztrálnak, nyilvántartanak, max segítenek hogyan mutass jobb képet magadról a munkaerőpiacon.
3/6 anonim válasza:
Igen . 3 havonta egyszer kibirod, és az utazást is téritik ha kérelmezed.
1. v.!
Tudod egyáltalán mennyi összegről van havonta szó? Konkrétan le tudnád írni ennek a "vagyonnak" az összegét?
(Mert ha tudnád akkor nem írnál ilyen hülyeséget)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mert az ilyen hülye rövidítésekre nem vagyok vevő! És akkor még egy nagyon intelligens, emberhez méltó válasz tőled! Gratulálok!
2012. nov. 17. 10:40
5/6 anonim válasza:
Köszi 5., hogy megelőztél!
Szóval kérdező, csak figyelmesebben el kellene olvasnod, hogy mit írtam. Szerintem eléggé egyértelmű és korrekt volt a kérdés megválaszolása.
Itt mindenki, havi százezres segélyekről fantáziál.
Közben meg napi kb. 750 -es segélyről van szó. Ezt biztosan kérelmezni az biztosan aki havi akár félmilliót is megkeres külföldön. Biztos csak emiatt visszautazna. :)
6/6 anonim válasza:
Hoppá! Közben törölték az 5. válaszoló "tisztázó" kommentjét, ezáltal változott a számozás. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!