Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SZOCPOL előtt mik a teendőink?

SZOCPOL előtt mik a teendőink?

Figyelt kérdés
Férjemnek és nekem van egy egy éves és egy egy hónapos babánk. Én őstermelő vagyok fél éve és az is maradok. Előtte tanultam. Férjemnek nincs bejelentett munkahelye, viszont van egy ház tulajdon 50 %-a. Az a ház bűnügyi zár alatt lévő, banki hitellel és egyéb magántartozásos követeléssel terhelt, amíg nincs vége a bírósági ügynek (és már évek óta húzódik) állítólag el sem lehet adni?! Emiatt ő BAR listás. Vásárolni szeretnénk házat, most akkor hogyan tovább?
2012. nov. 16. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Akinek van tulajdona annak nem jár szocpol. Nektek pedig van egy fél házatok, így szerintem nem vagytok rá jogosultak.
2012. nov. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!