Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Külföldi munkavállalás? Többi...

Evans kérdése:

Külföldi munkavállalás? Többi lent

Figyelt kérdés
sziasztok 24 éve srác vagyok és hát nem leszek már fiatalabb, szeretnék kimenni külföldre dolgozni, angol nyelvismeretem van, nah jó nem beszélek anyanyelvi szinten de elveszve sem vagyok mint Ábel a rengetegben, szeretnék, a kérdésem az lenne, hogy anglián kívül hol tudom kamatoztatni a nyelvtudást és milyen szakmával érdemes kimenni..mert ugye szart lapátolni itthon is lehet...ti hova mennétek és mik a slágermelók odakint...kérem az írjon akinek tapasztalata is van de minden válasz nagy segítség..mert ami itthon van az eléggé sovány

2012. nov. 16. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Én Angliában élek, amivel idekinn el lehet helyezkedni:

orvos, ápoló, valamilyen mérnök, számítástechnikai foglalkozások.

Emellett sok pincért, szakácsot is keresnek, aztán konyhai kisegítőt, takarítóra, kertészre is van kereslet, csak ezek minimálbért fizetnek, amiből megélni meg lehet ugyan, de félretenni már nehéz. Én dolgoztam egy ideig minimálbérért, hidd el, ha hosszabb távon kellett volna csinálnom, inkább hazamentem volna.

2012. nov. 16. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Angliában vagyok, 21 lány.

Most bentlakásos ápolóként dolgozom, a szabadságomat vették meg, de majd idővel lépek tovább: február- ápoló, bejárós gondozó, szeptember- orvostanhallgató, 4-5 év múlva: neurológus.

Most azért nem tudok egyből lépni mert pénzt kell gyűjtenem a lakás kauciójára...

Egyébként igen, az előttem szóló jól írja.

Meg szerintem az ilyen IT dolgok is jól futnak.

2012. nov. 16. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!