Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A magyar posta jól kitolt...

A magyar posta jól kitolt velem! Hogyan képzelik ezt, miként tovább?

Figyelt kérdés
Egy csomagot vártam, ami nem is ritka dolog, rendszeresen vásárolok vaterán. Értesítést kaptam csak apósomtól, akihez szombaton lett bedobva egy 7.-i!!!!! dátumozású értesítés, hogy csomag van. És persze a csomag sehol!!! A feladó írt, hogy visszaküldték neki, nem kereste jelzéssel, és kifizettették vele a visszaküldés díját. Az eladó rendes, nem szőrszálazik, de ez mégiscsak pofátlan húzás! Hol lehet ezt megreklamálni, van egyáltalán értelme? A pofám leszakad, évek óta nem kis pénzeket kap a posta az én jóvoltomból.
2012. nov. 16. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Velem egy hónappal ezelőtt szinte ugyanez, csak hivatalos, tértivevényes levelet küldtek vissza az önkormányzatnak azzal, hogy "nem hajlandó átvenni".

Mivel az önkormányzatnál személyes ismernek, így az ügyintéző maszekban felhívott, és megkérdezte, miért nem vettem át?

A postás nem is keresett meg, bűzlött neki feljönni a másodikra, a kaputelefont pedig ezek szerint nem ismeri.

2012. nov. 16. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha befáradnál a lakhely szerinti illetékes kézbesítő postára és megkérdeznéd a csomagazonosító száma alapján mi is történt??

"A pofám leszakad, évek óta nem kis pénzeket kap a posta az én jóvoltomból."

Ja a magyar állam is évek óta nem kis pénzt kap utánam, mégis mit tesz értem? Szóval azért ennyire ne dramatizáld már túl a dolgokat.

2012. nov. 16. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:

An pofám leszakad, évek óta nem kis pénzeket kap az összes cigány az én jóvoltamból is.

ezt hol kell megreklamálni, és mit érek el vele?

2012. nov. 16. 22:06
 4/4 anonim válasza:
Velem már 3X történt hasonló. Le se szartak. Olyan is volt, hogy a lebelem az oldalán felbontva érkezett meg üresen! Láthatóan tudatosan, késsel lett felbontva. Ha lenne annyi pénzem, gls-eznék!
2012. nov. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!