Hogy lehetne ez ellen tenni? Én reagálom túl?
Nem tudtam hova írhatnám a kérdést. Albérletben élek és a közös képviselőről van szó. Alapjáraton egy hataloméhes ember, de engem és a családomat kifejezetten utál.
Köszönni is alig akar, azt gondolja itt ő a lakók fönöke és nem alkalmazottja.
Az apukám akárhányszor beengedem, hogy feljöjjön hozzánk, megkérdezi tőle: Milyen ügyben van itt? Segíthet?
De cinikusan, tehát érezteti vele, hogy itt ő a valaki és mondja meg kit, mit keres. Pedig tudja, hogy hozzánk tartozik.
A tulajdonosnak volt, hogy állította nincs befizetve a közös költség csekkünk, pedig be volt.
Mindig utálkozva néz minket és ha kint állok az erkélyen bámul fel, hogy a cigit hova hamuzom.
Tenyérbemászó alak, nem tudom hogy másokkal is, vagy csak velünk.
Nem tudom mi a jobb, ha elmondom neki a véleményem vagy ha tudomást se veszek róla?
Az öcsémet is mindig megszólja valamiért.
Nem vagyunk nehezen beilleszkedő emberek, akik ne tudnának alkalmazkodni, de hozzá nem lehet!! Lehetőséget sem adott erre. Azt hiszi az egész épület az övé és a lakás is, amit bérlünk.
Köszönöm a válaszod.
Valószínűleg erre sor fog kerülni, csak egyszerűen nem értem az egészet és nem szerettem volna az épületen belül senkivel konfliktusba keveredni.
Eddig sosem volt senkinek ilyen problémája velem.
Köszönöm a válaszokat!
Több, mint fél éve. Igen, eléggé ránk van szállva, nem is feltétlen a tulaj felé szerintem. Inkább meg akarja mutatni mekkora ember ő itt.
Lehet, hogy agyafúrt, bár a múltkor egy felhívást így írt ki: "KÉRLYÜK". Nem...nem poénból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!