Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól üzletelni...

Hogyan lehet jól üzletelni ilyen formában?

Figyelt kérdés
Szeretnék úgy üzletelni,hogy például van egy kismotorom amit kis haszonnal eladok majd ebből egy jobbat vásárolok ami nem leharcolt állapotú majd kis haszonnal ezt is eladni azonnal. Az egyik szomszédom ezt csinálja csak autókkal és egyre jobb autókat hoz és így megy fel a ranglétrán ,egyikőjük sem dolgozik (nem is nyugdíjasak) és egy nagy házban élnek . Sajnos az üzleti dolgait nem osztja meg velünk mert ennyire jóban azért nem vagyunk. De érdekelne,hogy ti szerintetek vagy aki már csinál(t) ilyen üzleteket az hogyan működik ez az egész dolog ? Annyit mondott a szomszéd ,hogy először is kell hitel amiből vásárolok egy autót (p-s rendszámot csináltatok) majd ezt rögtön feldobom a hirdetésekhez x összegért amiből már hasznom is van és beruházhatok egy jobb autóra. Ez mind szép és jó de ha nem veszik meg akkor bukta van...Viszont én nem szeretnék hitelt felvenni. Lehet kissé kesze kusza az írásom de a lényeg szerintem érthető .

2012. nov. 13. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mindennel működik, csak állandóan böngészni kell a hirdetéseket, és nem árt némi tőke.. ha találsz olcsót (pl ősszel javításra szoruló motort), azt télen felkészíted pöpecre, és tavasszal eladod némi haszonnal. Motoronként mondjuk 100 ezret könnyű így csinálni, de ugye évi 100-ból nehéz megélni, ezért kell a tőke.. Vegyél 10 motort, akkor a profit is 10x annyi lesz.
2012. nov. 13. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
értem :) , hát először igen kéne vennem valami olcsó motort de még egy babetta is ami működik 30 alatt nem találni na meg nem hiszem hogy megvennék pl 40 pénzért ha tipp topp állapotú lenne :D . Milyenekkel érdemes kereskedni elsősorban mármint motorokkal amik olyan 60ezer alatt vannak és viszik is ? Rengeteg termékem például fent van hirdetéseken de a kutyának nem kell :D pedíg nem kérek értük eget verő árakat.
2012. nov. 13. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én konkrétan pont keresek egy jól felkészített, régebbi kawasaki zx6r-t. És ősz is van.. vegyél egyet 400 körül, készítsd fel jól, és tavasszal viszem is 500-600-ért :D
2012. nov. 13. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:
hát azért ez nem úgy megy :D ... Nyilván csak azt javítom ki egy motoron amit nagyon szükséges. De leginkább úgy szeretném hogy működik jön hozzám feltupirozom,kiprobálom aztán mehet tovább :P .Na meg 50-es motorokkal kezdeném csak drágák :D
2012. nov. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!