Kitiltottak vateráról, használhatom a vőlegényem fiókját?
Jó lenne tudni miért tiltottak ki... mert ha egy termék miatt és megint olyat töltesz fel akkor megint kitiltás lesz. Ok nélkül meg nem szoktak tiltani.
Mondjuk szerintem simán lehet újraregisztrálni, csak ne ugyanazzal az adatokkal.
Azért volt oka hogy kitiltottak, mert a semmiért a vatera sem zár ki senkit. Biztos hogy nem vagy annyira ártatlan min ahogy írod. Szóval mi volt a gond? Rákattintottál egy csomó árura, végül mégsem vetted meg? Eladtál valamit, de nem a valós árut küldted el? Zaklattál valakit? Valami ok tuti volt.
Egyébként használhatod a vőlegényed oldalát a vőlegényed nevében. De ha ugyanazokat a hibákat véted amiért kitiltottak akkor rövid időn belül a vőlegényedet is kitiltják. Amúgy érdemes a vőlegényed e-mail címét használni, mert ha a saját neveddel e-mailezel esetleg valaki panaszt tehet, és rögtön kiderül hogy te vagy az. Ezzel szintén kizárható a vőlegényed.
A vatera rendszere automata, csak nagyon indokolt esetben tiltanak ki valakit, akkor is alapos élő személy vizsgálat után.
Szerintem telefonálj oda nekik vagy várd ki a válaszuk. Lehet olyan termékeket akartál eladni vagy úgy (pl. elérhetőség megjelöléssel) amit tilt a vatera. Így meg csak lebannoltatod a vőlegényed accountját is.
értem, nem akartál jutalékot fizetni!
vateráról 90%-ban ezért zárnak ki embereket, negatív értékelés nem számít, láttam már -4-es értékelésű embert
jutalék nem fizetése végzetes a veterán
A vevő értékel először, mivel ő fizet a termékért!
Az eladó csak utána, hiába írod eladóként, hogy minden ok, ha a vevőnek nem felel meg a termék.
Ha a vevő értékelt pozitívra, meg kellett volna beszélni, hogy mi okból tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!