Nyugdíjasoknak az 1,6% emelés, vagy csak egyszeri kifizetés?
emelés!
"január elsejéig visszamenőleges hatállyal - 1,6 százalékkal emelik a nyugdíjakat..."
/amelyet most egyösszegben visszamenőlegesen folyósitanak./
Kedves Kérdező!
Nálad az 1,6 % valóban 70-80 ezer Ft???? Nem tévedsz?
Ugyanis a 70-80 ezer Ft 5,0 millió Ft-nak az 1,6 %-a!!!!
Mond, havonta, vagy évente kapsz ennyi nyugdíjat???
Az én nyugdíjam havonta nem éri el a 70-ezer Ft-ot, de a havi 70 ezer Ft nyugdíjnak (ami ma az átlag) annak az 1,6 %-a = 1120.- Ft/hó!!!!!
Szóval aki ezt irígyli a nyugdíjasoktól, ... szíve joga!
"Nagyon jó hogy már megint a nyugdíjakat emelik, és ráadásul visszamenőleg,mikor kapok én visszamenőleg fizetésemelést, eszméletlen!
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/5"
már megint? Te miről beszélsz? -
....egy kis szerencsével ha neked is sikerül elérned a nyugdijkorhatárt,ha egyáltalán lesz akár 40 év munkaviszonyod is!! kivánom legyen ilyen kényeztetésekben nyugdijasként neked is részed. ! a nagyimék 73 ezer nyugdijból élnek 40 év munkaviszony után, remélem neked is lesz 40 éves munkaviszonyod, ami után ilyen nyugdijat kapsz, kiváncsi lennék hogy élnél meg belőle, ugyhogy szerintem felesleges hőzöngened, örülj hogy dolgozhatsz és van munkahelyed. Én a helyedben inkább ezzel foglalkoznék.
üdvözöllek szép 7végét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!