Ha a UPC-t lemondom, akkor hogy is kell fizetni a számlát?
Ők mindig azt hangsúlyozzák, hgoy a szolgáltatásért előre fizetünk.
Vagyis ha oktober1-én kapok egy számlát, akkor október31-éig fizetve van. (napra nem pontos, de csak szituálom.)
Vagyis ha én okbóber 20-án lemondom, akkor a novemberi számlát már be se kell fizetnem ugye?
Hűségnyilatkozat nincs.
"Vagyis ha én okbóber 20-án lemondom, akkor a novemberi számlát már be se kell fizetnem ugye?"
Attól függ, mennyi a felmondási idő!
Egyébként, nem véletlenül ELŐfizetési díj a neve!
Na mind1 nem találom.
Szolgáltatási időről sincs informácíó. Csak a upcDirect-en, amihez közöm sincs, csak következtetek hogy akkor itt is 15 nap.
Szóval ha 15 napon belül nem esek bele újabb számlázási időszakba, akkor nem kell fizetni ugye?
Megnéztem az ÁSZF-t.
Internet 8, Telefon 15-nap.
Vagyis, melyik a legkésőbbi nap a hónapban, amikor lemondhatom? Vagy ezt mihez kell viszonítani? Számlakészítési előállításhoz? Ha igen, arról szinte sehol nincs infó.
Mielőtt én felmondtam azUPC-nél, bementem hozzájuk. Azt mondták, a szerződés felbontásától számított további 8 napot még ki kell fizetnem. Erről majd a 8 nap eltelte után készítenek egy számlát, és azt fizessem ki.
Emlékszem, ez a hónap 5.-ére esett.
Közben kaptam egy u.n. egész hóról készült számlát, azt nem kellett befizetnem (ugye az volt az előre, automatikusan készített és kiküldött), hanem a felbontás napjáig készített darabhós-számlát kellett kifizetnem.
6-os vagyok!
Vagyis megvártam, míg az újonnan választott szolgáltató közölte velem, hogy melyik nap legyek itthon, hogy az átkötést meg tudják csinálni.
Az UPC-nél azok után úgy mondtam fel a szerződést, hogy közben nehogy "két szék közül a földre essek". :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!