Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a UPC-t lemondom, akkor...

Ha a UPC-t lemondom, akkor hogy is kell fizetni a számlát?

Figyelt kérdés

Ők mindig azt hangsúlyozzák, hgoy a szolgáltatásért előre fizetünk.

Vagyis ha oktober1-én kapok egy számlát, akkor október31-éig fizetve van. (napra nem pontos, de csak szituálom.)

Vagyis ha én okbóber 20-án lemondom, akkor a novemberi számlát már be se kell fizetnem ugye?

Hűségnyilatkozat nincs.

2012. nov. 10. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem utólag fizetünk, legalábbis én tuti, és upc-s vagyok.
2012. nov. 10. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:

"Vagyis ha én okbóber 20-án lemondom, akkor a novemberi számlát már be se kell fizetnem ugye?"

Attól függ, mennyi a felmondási idő!

Egyébként, nem véletlenül ELŐfizetési díj a neve!

2012. nov. 10. 12:21
 3/7 A kérdező kommentje:
első, nem, nem utólag fizetsz, hanem előre, épp ezt a bejegyzést keresem a upc oldalán.
2012. nov. 10. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Na mind1 nem találom.

Szolgáltatási időről sincs informácíó. Csak a upcDirect-en, amihez közöm sincs, csak következtetek hogy akkor itt is 15 nap.

Szóval ha 15 napon belül nem esek bele újabb számlázási időszakba, akkor nem kell fizetni ugye?

2012. nov. 10. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem az ÁSZF-t.

Internet 8, Telefon 15-nap.

Vagyis, melyik a legkésőbbi nap a hónapban, amikor lemondhatom? Vagy ezt mihez kell viszonítani? Számlakészítési előállításhoz? Ha igen, arról szinte sehol nincs infó.

2012. nov. 10. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt én felmondtam azUPC-nél, bementem hozzájuk. Azt mondták, a szerződés felbontásától számított további 8 napot még ki kell fizetnem. Erről majd a 8 nap eltelte után készítenek egy számlát, és azt fizessem ki.

Emlékszem, ez a hónap 5.-ére esett.

Közben kaptam egy u.n. egész hóról készült számlát, azt nem kellett befizetnem (ugye az volt az előre, automatikusan készített és kiküldött), hanem a felbontás napjáig készített darabhós-számlát kellett kifizetnem.

2012. nov. 10. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Vagyis megvártam, míg az újonnan választott szolgáltató közölte velem, hogy melyik nap legyek itthon, hogy az átkötést meg tudják csinálni.

Az UPC-nél azok után úgy mondtam fel a szerződést, hogy közben nehogy "két szék közül a földre essek". :)))

2012. nov. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!