Van olyan ember aki tippmixből gazdagodott meg?
létezik olyasvalaki aki ezt csinálja és megtud élni belőle?
létezik ilyen valószínűségszámítás meg statisztika alapján tutira menni minden meccsen..?
1 hónapja a lakótársam unszolására kezdtem tippmixelni. Mára már csak kicsiben játszom.
Akkor ahogy mesélt róla fellelkesültem és 50 000-et raktam bele kezdőtőkének a saját spórolt pénzemből.
Tömören: -Az első héten 170 ezer pluszban jöttem ki
-A második héten 140 ezer mínuszban
-A harmadik héten 5 ezer pluszba
-Azóta csak kicsiben játszom, párszázakkal.
Utolsó héten hiába nyertem 60 ezret 7 szelvénnyel, de egyen el is buktam 55 ezret. Elég kiábrándító. Pedig tudom hol rontottam el: Néha gagyi csapatokat is megtettem egy kicsit jobb szorzó miatt. Ma már nem tenném, de inkább a hosszútávú befektetések felé fordulok (részvények) és nem verem el ilyenre a pénzem.
Azért még most is jól megy kicsiben. Ma este csináltam 1500 forintból 11 500-at. :)
Egyébként egy gimis osztálytársam valóban ebből élt. De csak kosárra fogad, mert azt ismeri a legjobban és előtte is már legalább egy évtizede érdekelte a kosár, nem csak laikus buta emberként ment fogadni. Egyszer 200 forintból csinált 69 000-et.
Vannak profi sportfogadók!
Az nem igaz, hogy nem lehet belőle megélni, csak iszonyatosan nehéz!
Kezdjük azzal, hogy egy profi tippmix-el nem játszik. Online fogadó irodákban jobb oddszok vannak.
Amit a harmadik mond az pedig epic fail. Szerencsejátékosok játszanak úgy, a profi mentalitáshoz köze nincs.
Mindig egy eseményre fogadnak (single bet) és minél biztosabb kimenetelre. Rengeteg eseményt megjátszva. Nekem van egy profi sportfogadó ismerősöm, havonta átlag 2000 fogadást köt. Olyan pedig nincs, hogy tutira menni. A profik is olyan 55-60%-os nyerési rátával dolgoznak.
Továbbá rengetek háttér ismeret szükséges ehhez. Matematika, statisztika, a csapatok mindenre kiterjedő ismerete.
Ilyen ember viszont nagyon kevés van aki hosszútávon szignifikáns bevételt tud elkönyvelni belőle. Magyarországon szerintem két kézen meglehetne számolni hány profi sportfogadó van. Sok olyan van aki profinak állítja be magát vagy mások nevezik annak, de közben pedig csak egy ostoba szerencsejátékos.
az utolsónak : [link]
vannak oldalak ahol utánanéznek, hogy pl messi kapott 1 rugást a térdére stb.. nemkell neked kutatnod..:)
szívesen elbeszélgetnék azért egy emberrel aki többször nyer mint veszít :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!