Másnak is elege van a Magyar Postából?! Mi a legdurvább sztorid?
Ma kemény 1 órányi telefonálgatás, várakozás (sokszor félretették a kagylót) és veszekedés után tudtam elérni, hogy kegyeskedjenek kihozni egy olyan csomagot, ami már 4 napja ott csücsült a postán! Hát eldobom az agyam, komolyan, ráadásul elsőbbségi csomag volt, az ügyintézők olyan ráérősen ügyintéztek a telefonban és úgy adták a hül.yét, hogy csak na. Már úgy voltam vele, hogy a rosseb bemegyek érte én, de akkor meg kiderült, hogy mégsincs a postán, nem tudják, hol van (akkor ki a rák tudja?!!!). Nem ez volt az első eset. Kaptam már teljesen eláztatott, felhullámosodott hivatalos (!) iratot, volt már postaládába begyömöszölt csomag (!)... Rendszeresen hazudoznak, hogy nem tudták kézbesíteni, mert nem voltam otthon, holott otthon voltam. A csúcs az volt, mikor eltűnt egy nekem címzett ajánlott levél. A posta azt mondja x. hónap x. napján bedobták a postaládába, holott fizikai képtelenség, hogy beférjen!!! (Egy műszerről volt szó.)
Nyugtassatok meg, hogy nem csak én szívok az ilyen trehányságok miatt.
Ertekbiztositott osztrak csomag Becsbol 175.000 forint ertekben.
Ezert direkt otthonmaradtam 2 napot amikor vartam a csomagot es kiraktam post ittel a postaladara hogy kedves postas itthon vagyok, nagyon varom a csomagot at tudom venni.
pont azert mert tudom hogy lustak felhozni meg a masodikra is es inkabb ertesitott hagy.
nah elsobbsegi ide vagy oda csak nem jon meg.
email a feladonak, visszanezetteti mar megjott ide...
nag mifasz...
lemegyek es a postaladak tetejen talalom meg az ertesitot a csomagomrol...
jah eredetileg sanszos hogy az ajtoba a kozos epulet ajtajaba volt bedugva a 175.000-es csomag ertesitoje!!!
a ruhes postara fizettem csak 5500-at pluszba, szoval hogy ha visszament volna agyonbsztam volna a tarsasagot mert akkor megegyszer ujra kellett volna kuldetni...
pluszba egyes helyeken lattam mar hogy siman kiadnak papirra csomagot szoval ha mas atveszi akkor is megy a hiszt
tettem panaszt, szoban, irasban azota se valaszoltak
es azt magyaraztak hogy a csomagos postas nem tud bejutni a hazba...
hogyhoy? a masik postas meg igen?
raadasul u alaku epuleteink vannak es a legutolso aluliskolazott cigo is el tud vinni egy biciklit a garazsbol...
amugy 14000-es csomag az ajto ele lepakolva
vagy eltunt csomag igy
akkor postaladaba beszuszakolt dolgok.
ezek mar hetkoznapiak...
jah amin elszallt az agyam az az volt hogy az ertesitore ra volt irva hogy nincs kint nev!
A mi postaladank az egesz kozepen van, totalisan a kozepen a 4x3-as ladasornak vagy minek... tehat ha szembeallsz akkor az en retek nevemmel szemezel...
es akkor nics kint nev!
nem is jott be!
valaki leszedte az ajtoba bedugott ertesitot es bevitte a postaladakhoz csak az a baj hogy ott minden hulye reklamujsag is van es heti egyszer ugy ahogy van ki van hajitva minden a tetejerol...
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Én írtam ki, a cuccomról azóta sincs info:-S
(4000 Ft-ról van szó amúgy... Plusz telefonon a várakozási idő kb 10 perc volt, mire kapcsoltak egy ügyintézőt... Aki annyit tudott mondani, fel lett adva, de fogalma nincs, most épp merre lehet.)
13
Uhh, Jézusom :/ Igen, az tök jó, mikor ezért vesz ki mondjuk szabit az ember és akkor lusta kihozni/feljönni az emeletre... Ez a postaládás dolog is no comment :/
15
Hát a telefonos ügyfélszolgálat az egy külön szám. Az még hagyján, hogy sokáig kell várni, mire felveszik, de nekem tegnap 2-3x egy csomó várakozás után félretették a kagylót. Remélem előkerül a cucc, amit vársz. Lehet, hogy csak bolyong valahol a rendszerben o__o
Könyvet rendeltem pár hete házhoz szállítással, előre utalással.
A drága postás egyszerűen bedobta az udvarba, a virágágyásba. Szerencsémre pont esett egész nap, így mire hazaértem teljesen szétázott, használhatatlan.
"A mi postaladank az egesz kozepen van, totalisan a kozepen a 4x3-as ladasornak"
Ahhoz meg be kéne jutnia a postásnak. A neved valószínűleg a kaputelefonon nem volt rajta, ezért nem tudta, hogy kihez csengessen. Ezért nem vitte fel és ezért az ajtóba dugta az értesítőt...
Gondolom én...
Fehersrac. Igen, nincs kint név... de szerintem máshol sincs kint minden lakó neve a kaputelefonon mert nem férne fel, a ládán meg rohadtul ott a név, és ezt akkor írhatja ha a retek ládán nincs név, nem a kötsög kaputelefonon
De akkor sorolom:
- a másik postás be tud jutni ő meg nem aki a csomagokat hozza? hogy is van ez? gondolom nem gyakori eset, mert már hallottam volna róla a 200 lakásos társasházban hogy senki nem kap csomagot, meg máskor kaptam... az ajtóm elé lebaszva
- van házibácsink, ott ólálkodik mindig az épületek között
- kicseszett U alakú épületeink vannak, mint írtam a legutolsó rühes cigánybanda is le tud jutni a garázsba a lépcsőházon keresztül amibe azért tud bemenni mert retek U alakú az épület, nme is értem minek kell állandóan zárni az ajtót ha hátul nyitott az egész, a nagykaput persze basszák zárni a lakók...
- alapból egy postás igenis jusson be egy kicsszett házba, mert azért fizetik hogy kézbesítse a retek csomagot!
- jah és ez a pizzás gyökereknek is szól... ha rá van írva hogy 2.4. akkor a kaputelefonban rohadtul ki tudja keresni a 2.4.-et a nagykapunál és a háznál is, kemény max. 8 kattintás a nagykapunál, a kicsinél meg 3...
gondolom a retek paneloknál sincs kint az egész család neve fellistázba darabszámra a kaputelefonon hanem van egy CÍM és családnév, vagy nálunk anyum neve...
de attól még rohadtul használható és fel lehet csengetni...
nem utána csodálkozni hogy miért nem kap jattot amikor este az extradrága rendelésem - mivel esti- pizsamában köntösben lerángat a nagykapuhoz, mert hogy így biztosabb, hát így az is biztosabb hogy nem kapsz jattot kisapám... aki felhozza az mindig kap 10-20%-ot mert már a sok gyökér után annyira örülök ha feljönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!